Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Angelina Jolie tloustne s Jamiem Oliverem. Kvůli svatbě!

Angelina Jolie chce do svatby s Bradem Pittem přibrat. Pomáhí jí populární kuchař Jamie Oliver.
4. května 2012 | 20:45

Herečka Angelina Jolie si zřejmě kritiku své vychrtlé postavy vzala svědomitě k srdci. Kvůli nadcházejícímu sňatku s Bradem Pittem chce přibrat a o recepty požádala Jamieho Olivera!

Do letní svatby se svým dlouholetým partnerem a otcem jejich šesti biologických i adoptivních dětí Bradem Pittem plánuje Angelina přibrat až pět kilo.

Chce mít prý ve svatebních šatech patřičně sexy postavu. Proto oslovila známého britského kuchaře Jamieho Olivera, aby jí poradil pár receptů na zdravá a vydatná jídla.
 
„Angelině došlo, že takto vychrtlé její tělo nevypadá přitažlivě, a proto chce něco nabrat. Vzhledem k tomu, že nemá s vařením velké zkušenosti, obrátila se logicky na odborníka,“ vysvětlil zdroj z jejího okolí.
 
Brad to jen kvituje, protože i jemu se budoucí manželka zdála už moc hubená. Navíc prý „ujíždí“ na anglickém jídle, jako je „shepherd's pie“ (Tzv. pastýřský koláč – jde o směs masa a zeleniny zapečené pod krustou z bramborové kaše), nebo párky s bramborovou kaší.

A také mu chybí její někdejší křivky, co měla v roce 2004, kdy spolu natáčeli první film „Pan a paní Smithovi“, kde se poznali. „S Jamiem se znají dlouho, už byl u nich i několikrát doma a velmi si spolu rozumí, tak bylo logické, že se obrátili právě na něj,“ doplňuje zdroj.

Autor: INT, bak