Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

První dáma botoxu: Carla Bruni s kamennou tváří, vypadá jak z Avataru

24. dubna 2012 | 09:24

Konec šarmantní krásky! Injekce s klobásovým jedem a zřejmé plastiky udělaly z nejžádanější modelky "monstrum" bez výrazu. Carla Bruni (44) se tak nebezpečně začíná podobat slavné "kočičí" ženě.

Kamenná tvář, čelo bez jediné vrásky. Navíc "syslíkovsky" vycpané tváře a nepřirozené "kočičí" oči. Lidé, kteří měli v neděli tu čest spatřit během prezidentských voleb první dámu Francie na vlastní oči, jen nevěřícně kroutili hlavou. Z krásky s porcelánovou pletí a podmanivým šarmem se stala pouhá karikatura.

I když se čtyřiačtyřicetiletá Carla Bruni doširoka usmívala, její tvář postrádala i v tak důležitý okamžik jakékoliv emoce.  "Vypadá jako Wildensteinova nevěsta," prohlásil jeden z přihlížejících mužů. Jocelyn Wildenstein je totiž kvůli své tváři zohyzděné desítkami plastik ve světě nechvalně známá jako "kočičí žena".

Okolo stojící lidé byli zjevem současné první dámy doslova šokováni
Autor: profimedia.cz

Ty tam je ona okouzlující kráska s něžným výrazem, která se před čtyřmi lety provdala za Nicolase Sarkozyho. Podle slov předního amerického dermatologa má Carla v sobě tolik botoxu, že vypadá jak "veverka".

Podobně na její vzhled reagovali i další odborníci. Když aktuální fotografie bývalé modelky spatřil renomovaný plastický chirurg doktor Behnam, bez váhání pronesl: "Carla je rozhodně po botoxu. To je důvod, proč má ten stálý překvapený výraz ve tváři a vypadá jak 'čipmánek'. Mnoho známých osobností v poslední době vypadá stejně. Všichni mají vycpané tváře a kočičí oči..."

Podle něj má Carla, jejíž tvář se objevila na obálkách téměř všech prestižních módních časopisů, ještě "vytažené" čelo a výplně ve tvářích. "Vypadá to, jako by za sebou měla plastiku. Výsledek však vůbec nevypadá přirozeně. Někdo to docela zpackal," dodal.