Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Miranda Kerr vyměnila sexy křídla za praktická pro maminky

10. dubna 2012 | 17:27

VIDEO: Hvězda přehlídek Victoria's Secret Miranda Kerr (28) tentokrát oblékla trochu jiná “křidélka”. A o moc praktičtější, než ta, co na mole doplňují její sporé plavečky. Tato jsou multifunkční a zvládne v nich oboje najednou. Být maminkou i sexy modelkou.

Štíhlá kráska je maminka patnáctiměsíčního synka Flynna (tatínek je herec Orlando Bloom), který už teď váží pěkných 16 kilo. Tak si dovedete představit, co jeho nošení dělá s jejími zády. “Netušila jsem, že budu mít tak velké dítě, je to opravdu náročné,” přiznává sama Miranda.

A tak pro ni známá americká komička Ellen DeGeneres vymyslela zlepšovák, který vyřeší maminkovské povinnosti a navíc mu nechybí nic z modelčina hvězdného pelu. Hned ho také Mirandě vyzkoušela ve své populární talkshow “Ellen”.

Video se připravuje ...
Miranda Kerr dostala andělská křídla • VIDEO: Youtube.com

Takto může být Miranda jednoduše matka a hvězda mola Victoria's Secret v jednom. Kromě typických křídel Elleninu “vynálezu” totiž nechybí mezi perutěmi sedátko pro dítě a k tomu spousta dalších, pro vytížené matky-modelky důležitých vychytávek.
 
Například je tam zrcátko, ve kterém si mamina "v letu" může nejen upravit svůj vzhled, ale použít jej i jako zpětné zrcátko, a tak mít zároveň pod kontrolou svou ratolesti na zádech.

"Tak to miluju, to je geniální, to by potřebovala každá máma," okomentovala překvapení Miranda. "Jako matka se na sebe nemáš čas podívat ani v zrcadle a tady ho máš hned po ruce."

Pak tu má třeba hřeben a žehličku na vlasy, aby se nemusela zdržovat ráno v koupelně a mohla si doladit vizáž cestou. Nechybí ani stíny, štětec a další drobná běžná zkrášlovadla make-upu.

Miranda Kerr na přehlídce Victoria's Secret
Autor: profimedia.cz
Jak už podotkla sama Miranda, tak praktickou záležitost by jistě uvítala každá maminka odrůstajícího nemluvněte, aby při všech starostech o něj mohla dbát i o svůj vzhled. A klidně bez andělských křídel (to nejspíš raději).

A tak, když tato "maminkovská křídla" Miranda náležitě prozkouší, možná podobné praktické zkrášlovací nosítko pro maminky najde své místo i na běžném trhu.


Autor: bak