Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Poznáte slavnou topmodelku, která ctí velikonoční tradice?

5. dubna 2012 | 17:14

Jedna z nejslavnějších a nejúspěšnějších supermodelek proslavuje ve světě doma zdobené kraslice. Na svém profilu na sociální síti se dokonce podělila o fotky, jak letos sama vyfukuje a barví velikonoční vajíčka. Podívejte se!

 

Barvení kraslic je prakticky čistě středoevropská tradice. Německá topmodelka Heidi Klum na ni však nezapomněla ani v novém domově v Los Angeles.

Své děti prostě nechce ochudit o nic, co zná z dětství, a k tomu patří třeba právě i velikonoční barevní a zkrášlování skořápek vajec.

A jak to vypadá, zrovna ve vyfukování vajec je Heidi mistryně. Touto „disciplínou“ se pochlubila už v roce 2005 v populárním německém televizním pořadu herce Thomase Gottschalka (např. filmy Dva nosáči…)

Proto ani letos, i když po bolestném rozchodu se zpěvákem Sealem, své děti o sváteční velikonoční radovánky nepřipravila.

„Začněte barvit vajíčka, my už je dneska nabarvili a moc se nám povedly,“ píše modelka na svém odkazu z Twitteru.

Takže, zkuste to s Heidi:

Heidi Klum se připravuje na letošní Velikonoce
Autor: twitter.com

Fáze 1: Na obou koncích vajíčka lehce proražte přiměřenou dírku (cca 3 mm).

Fáze 2: Pak narušte špelí vnitřek a jemně, ale silným dechem jej vyfoukněte do připravené misky. Cíl je samozřejmě neporušit skořápku (viz fito Heidi).

Fáze 3: Vyfouknutá vajíčka si modelínou (nebo v nouzi i žvýkačkou) připevněte na špejli a barvěte a zdobte podle vlastní fantazie.

Podívejte se, jak je vymalovala Hedi s dětmi:

Heidi Klum se připravuje na letošní Velikonoce
Autor: twitter.com

A co pak s vyfouknutým vnitřkem? Uděljte si třeba skvělou omeletu!

Autor: bak