Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Cynthia Nixon: Sluší jí víc zrzavé kadeře, nebo holá lebka?

26. března 2012 | 06:27

Pamatujete si na sympatickou právničku, zrzku Mirandu Hobbes ze Sexu ve městě? Jejím znamením v tomto úspěšném seriálu (a později i ve filmu), bylo ohnivě, červeno-zrzavé mikádo. Momentálně se už nějaký čas "pyšní" vyholenou hlavou a to kvůli roli v divadle.

Oholila byste si hlavu kvůli charitě, sázce, nebo roli? Nemáme informace, kolik za tuto obět Cynthia Nixon (45) dostala zaplaceno, ale málo to asi nebude.

Ví, jaké to je

Momentálně je sice slavná Miranda bez vlasů, ale na půvabu jí to neubírá. I když to je jen kvůli roli v divadle Samuela J. Friedmana, kde hraje pacientku s rakovinou, Cynthia sama už jednou plešatá byla. V roce 2006 totiž zjistila, že má bulku v prsu. Podstoupila zákrok, kdy jí byl nádor vyjmut a následně musela absolvovat i chemoterapii. 

Za to, že nemoc dokázala porazit a že se dnes, do té zlé doby a stejné podoby znovu a znovu na divadelních prknech vžívá, před ní smekáme klobouk.

Cynthia Nixon si oholila hlavu kvůli divadelní roli
Autor: Reprofoto ABC

Blond, zrz, nebo nic?

Cynthia Nixon se svými přírodními vlasy
Autor: profimedia.cz
O zasnoubené lesbiččce a herečce v jedné osobě ale málokdo ví, že její přirozená barva vlasů není zrz, ale blonďatá! 

Jediná barva, kterou ještě známá žena neměla na hlavě je tmavá. Jak se vám víc líbí bez vlasů, jako romantická zrzka, nebo blondýna?

 

Nejdřív muž, potom žena

170 centimetrů vysoká Cynthia má dvě děti, dceru Samanthu (nar. 1996) a syna Charlese Ezekiela (nar. 2002) s Dannym Mozesem, s nímž byla od roku 1988 do roku 2003.

V březnu 2008 Nixon veřejně oznámila, že od roku 2003 má vztah s Christine Marinoni a dnes za sebou mají 8let skvělého vztahu. Právě s partnerkou Christine vychovává třinácti měsíčního syna Maxe.

Autor: ema, Kbak