Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jako vejce vejci: Krásky budou za 20 let vypadat jako jejich matky

20. března 2012 | 15:27

Slýcháte často, jak hrozně moc se podobáte svojí mamince? Slavné celebrity to jen potvrzují. Podoba z matky na dceru je místy až neuvěřitelná. I extravagantní Lady Gaga svou matku prostě nezapře.

Podívejte se, jak jsou hvězdy podobné svým maminkám. Mnohdy je to hodně znát na gestech, vyjadřování, ale i na věcech jako jsou názory, nebo povaha.

Z fotek bohužel nepoznáme, zda-li mají slavné "kopie" svých matek stejnou náturu, nicméně obličej nám prozrazuje mnoho.

 Lady Gaga s maminkou

Lady Gaga (26) již 28.3. oslaví své sedmadvacáté narozeniny. Narodila se jako Stefani Germanotta první ze dvou dětí Josepha a Cynthia Germanotta. Ve svých 4 letech se učila hrát na klavír a v 11 napsala svojí první klavírní baladu. V té době také nastoupila na římskokatolickou soukromou školu v klášteře Nejsvětějšího Srdce (kdo by to řekl, že?). Její umělecký pseudonym pochází z její oblíbené písně Radio Gaga od skupiny Queen.

Cynthia je na svou dceru pyšná. Říká, že se od ní učí jak se stát tzv.: business woman. I pod tvrdou a drsnou image Lady Gagy a několika vrstvami make-upu je podoba s její maminkou Cynthií hodně znát.

Katie Holmes

Katie Noelle Holmes (33) se narodila v pořadí jako páté dítě, po třech sestrách a bratrovi. Sama říká, že to v životě neměla příliš lehké. Její matka byla tehdy s dětmi v domácnosti a její otec pracoval jako právník. V roce 1998 začala hrát v seriálu Dawsonův svět a tím se rozjela její herecká kariéra.

Stejný úsměv, a milý pohled. I když maminka slavné herečky nesouhlasí, aby Katie vychovávala svou dceru podle scientologické víry, mají pěkný vztah.  Katie Holmes, manželka herce Toma Cruise, je svojí mamince Kathleen, hodně podobná.

 Kate Middleton

Rodným jménem Catherine Elizabeth Middleton (30), občanským jménem Catherine Mountbatten-Windsor je nejstarší dítě letušky a leteckého dispečera. S princem Williamem se seznámila na univerzitě sv. Ondřeje, kde studovala dějiny umění. Vzali se 29.4. 2011. Zajímavý je její titul, který získala sňatkem s britským princem: Její královská výsost princezna William Arthur Philip Louis, vévodkyně z Cambridge, hraběnka ze Strathearnu, baronka z Carrickfergusu, magistra umění.

Její maminka, Carol Elizabeth Middleton je určitě ráda, jak skvěle svou dceru provdala. O dámách je známo, že mají velmi dobré rodinné vztahy a rády se vyměňují oblečení. Obě oblékly stejné modré šaty a moc jim to slušelo.

Autor: ema