Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Angelina bez nápadu: Kopíruje bývalou partnerku Brada Pitta!

29. února 2012 | 14:32

Brad Pitt (48) si zřejmě potrpí na nožky! Angelina Jolie (36) oblékla podobnou róbu jako v roce 2010 Bradova bývalá manželka Jennifer Aniston (43). Je to snad náhoda? To sotva! Kdo viděl sebevědomý výraz Jolie, bylo mu hned jasné, že Jennifer tímto "gestem" uštědřila dobře mířený šťouchanec.

Zdá se, že obě krásky mají společného víc než jen stejný vkus na muže. Róba, ve které se Jennifer Aniston objevila na předávání cen Zlaté glóby už v lednu 2010, se až příliš podobá té, ve které v neděli na předávání Oscarů oslňovala Angelina Jolie.

Černá barva, vysoký rozparek, ladně vy(s)trčená nožka, rozpuštěné vlasy... Snaží se snad Angelina trumfnout svou sokyni v lásce i na módním poli?

Podobnost čistě náhodná? Jennifer Aniston v roce 2010 na Zlatých glóbech a Angelina Jolie v roce 2012 na Oscarech.
Autor: profimedia.cz

Akční herečka, která v Los Angeles předávala cenu za nejlepší scénář podle předlohy, oblékla elegantní černou róbu z ateliéru Versace, která stejně jako ta, jíž zvolila před dvěma lety Jennifer, oplývala velkorysým rozparkem.

Angelina si však na rozdíl od Jennifer dala záležet na tom, aby svou šlachovitou nohu okázale předvedla celému světu. Její přeexponované stehno se tak rázem stalo hitem internetu.

Podobnost čistě náhodná? Jennifer Aniston v roce 2010 na Zlatých glóbech a Victoria Beckham v roce 2012 na Oscarech.
Autor: profimedia.cz