Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Potvrzeno! Angelina Jolie čeká dvojčata, budou to dva kluci

6. února 2012 | 08:14

Rodinný klan se rozrůstá. Angelina Jolie (36) je znovu těhotná. Ke třem adoptovaným a třem vlastním dětem tak přibudou další dva synové. Brad Pitt (48) září štěstím.

Láskyplné pohledy, žhavé polibky, vřelá objetí. Teď už je jasné, proč se jindy upjatí herci tvářili před týdnem na předávání amerických cen SAG Awards tak šťastně a zamilovaně. Duo Brangelina totiž čeká přírůstek. A to hned dvojitý!

"Byli bez sebe radostí, jak rychle Angie tentokrát otěhotněla," prozradil americkému magazínu OK blízký rodinný přítel a dodal: "Poslední ultrazvuk navíc ukázal dva tepy. Nemohli tomu uvěřit. Byli naprosto šokovaní!"

K vlastním dětem, dceři Shiloh (5) a dvojčatům Knoxovi a Vivienne (3), tak na začátku léta přibudou další dva synové. Pár má navíc ještě tři děti adoptované, syny Maddoxe (10), Paxe (8) a dceru Zaharu (7).

Maddox, který byl adoptován jako první, pochází z Kambodže
Autor: profimedia.cz

O mámině těhotenství však zatím ví jen nejstarší Maddox. "Rozhodli se ještě počkat, než to řeknou ostatním dětem. Nechtějí, aby ti nejmenší zažili zklamání v případě, že by se něco stalo," vysvětluje zdroj.

Maddox se po vyslechnutí zprávy o tom, že je maminka těhotná, stal velmi pozorným synem. "Je skvělé, jak chrání Angelinu. Je skutečnou oporou rodiny. Dokonce i o svatbě přestal mluvit," říká rodinný přítel.

Po sedmi letech společného soužití teď možná Brad a Angelina konečně splní Maddoxovi jeho sen. "Rádi bychom se vzali. Dlužíme to našim dětem. Znamená to pro ně mnoho," odhalil své plány herec v nedávném rozhovoru.

Těhotenství Angeliny je prý tentokrát bezproblémové. "Netrápí jí žádné ranní nevolnosti. Je to pro ni obrovská úleva. Přeje si, aby tohle těhotenství probíhalo v pohodě a bez stresu, jak jen to bude možné," prozradil ještě rodinný přítel.

Doufejme jen, že je Angelina opravdu tak v pohodě, jak zdroj tvrdí. Její na kost vyhublá postava totiž na příliš pohodové těhotenství neukazuje. Doufejme ale, že extrémní vyhublost je jen příznakem vyčerpávajícího "jiného" stavu a ne anorexií či jinou poruchou příjmu potravy.