Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nestárnoucí návrhářka Vera Wang (62) předvedla tělo dvacítky

26. ledna 2012 | 14:29

Tvrdí o sobě, že není "typem ženy, která nosí k plavkám boty na podpatku". Možná je to ale škoda! Světoznámá návrhářka Vera Wang (62) má totiž dokonalou postavu.

Štíhlé, opálené nohy, ani stopy po celulitidě. Za tohle výstavní tělo by se nemusely stydět ani o polovinu mladší ženy. Horší má i leckterá dvacítka. Objevila snad krásná Asiatka elixír mládí?

Do černých elegantních plavek značky Eres se pohledná návrhářka svlékla u bazénu svého nového domu v Beverly Hills pro americkou verzi časopisu Harper's Bazaar. Přes plavky si oblékla ještě korzet od původem tchajwanského návrháře Alexandera Wanga.

Vera Wang snad ani nestárne, v plavkách a korzetu předvedla dokonalé tělo
Autor: Douglas Friedman pro Harper's Bazaar

"Chtěla jsem mít na sobě při focení korzet od Alexandera Wanga, kterého mám hodně ráda. Myslela jsem, že to k nějakým leginám nebo kalhotám, ale pak jsem se dozvěděla, že budu v plavkách," svěřila se v rozhovoru Vera Wang.

"Legrační je, že jsem žena, kterou nikdo neuvidí na pláži. Zeptejte se kohokoliv, kdo se mnou někdy cestoval. Obvykle jsem zahalená v mnoha vrstvách a vypadám jako 'Lawrence z Arábie'!", prozradila ještě návrhářka.

Vera Wang je i ve svém věku neskutečně šik
Autor: Douglas Friedman pro Harper's Bazaar

Minimalistický dům, mezi jehož bývalé vlastníky patří například i herec Burt Reynolds, kde fotograf Douglas Friedman fotky pořizoval, si návrhářka koupila proto, aby si odpočinula od hektického života a permanentního stresu a shonu v New Yorku. Sama své rozhodnutí nazývá "zenovým útěkem".

Na dalších fotkách má Vera na sobě módní kousky, které jsou podobné těm, jež visí v jejím šatníku, jako je nařasená úpletová sukně, kožená vesta Rick Owens a koktejlové šaty od Azzedine Alaia.

Je však otázkou, zda nádherný dům krásu Very Wang tak trochu nezastínil. I když tahle stavba se čtyřmi ložnicemi a překrásným výhledem na Tichý oceán byl postavena už v roce 1967, tají se při pohledu na moderní interiér a čisté linie dech.