Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Z krásky zvířetem: Šílená herečka má 734 plastik!

26. ledna 2012 | 06:11

„Mé tělo je chrám a můj chrám potřebuje renovaci,“ prohlásila proslulá americká herečka Joan Rivers (78) před poslední plastickou operací. Průběh faceliftingu dokonce natočila pro svou reality show.

Americká herečka a komička Joan Rivers se nikdy netajila svými plastikami. Nedávno šla pod nůž po 734. a pozvala si k tomu i kamery.

Tentokrát podstoupila lifting, přestože její dcera Melissa důrazně protestovala. Bála se, že matka už další plastickou operaci nepřežije.

Chrám potřebuje renovaci

Vypjatá scéna je také zaznamenaná kamerou a včetně průběhu operace ji mohou diváci shlédnout v americké televizní reality show Joan & Melissa, která dílem s tímto zákrokem za oceánem právě úspěšně odstartovala druhou sérii.

Joan Rivers zkoumá, co je třeba na obličeji vytáhnout.
Autor: profimedia.cz

Na záběrech je jasně vidět jak nenalíčená herečka čeká na operaci a její dcera ji ještě přemlouvá: „Nechci, abys zemřela.“ Pak se jí i snaží zabránit vstoupit do ordinace.

„Mé tělo je chrám a můj chrám potřebuje renovaci,“ jen suše pronese herečka a vydá se na svou 734 plastiku.

Joan se dohaduje s dcerou Melissou, která jí nechce zákrok dovolit.
Autor: profimedia.cz

Tady je to třeba vylepšit
Autor: profimedia.cz

Neudělejte ze mě chlapa

Těsně před operací tato plastická žena stihla dokonce žertovat, když prohodila, že chce jen malý zákrok: Nechci dopadnout jako Chaz Bono,” smála se. (Kdysi Chastity Bono, dcera Cher, která se nechala přeoperovat na muže).

Kamery ovšem nenahlédly jen na operační sál, ale také zaznamenaly Joanin návrat domů, kde stále omámená léky ukázala ve velmi zuboženém stavu. Bez péče dcery Melissy by to jen těžko zvládla.



Naučte mě někdo sexu

Joan Rivers je v Americe známá svou kontroverzní otevřeností. Neváhá veřejně mluvit o věcech, které jsou ve slušné společnosti tabu.

„Ráda bych, aby mě někdo naučil nějaké sexuální praktiky. Nikdo mladým dívkám neřekne, co mají v posteli dělat,“ prohlásila například. “A za mých mladých let se o sexu nemluvilo vůbec, každý si na to musel přijít sám.“

Joan Rivers šťastně po poslední operaci jde s dcerou Melissou na premiéru druhé řady jejich reality show.
Autor: profimedia.cz

Autor: INT, bak