Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Rozmazlený jedináček Suri: Bojí se dětí na hřišti

16. ledna 2012 | 11:50

Strach a panika. Přesně tyhle pocity se zračily v očích malé Suri (5), když si měla jít hrát na dětské hřiště. Trpí snad populární dívenka nějakou úzkostnou poruchou?

Ani zima a velký vítr nezabránil herečce Katie Holmes (37), aby v New Yorku vzala svou pětiletou dceru Suri na dětské hřiště. Naštěstí však tentokrát zvolila kryté hřiště uvnitř sportovního komplexu. Děvčátko totiž, jako ostatně vždy, nebylo ani v mrazivém počasí příliš teple oblečené. I když vysmátá Katie měla teplý svetr s rolákem, kabátek a dlouhé kalhoty, Suri se klepala v tenkém tričku a letní sukýnce. Na holých nožičkách měla obuté plátěné botičky. Není divu, že z prokřehlých ručiček nechtěla pustit teplou deku.

Suri už je vyhlášená tím, že se ráda nechává nosit
Autor: profimedia.cz

Nestranný pozorovatel by však rychle odhalil, že něco nebylo v pořádku. Děti předškolního věku jsou obvykle nadšené, když si mohou hrát se svými vrstevníky. Suri se však příliš vesele netvářila. Když ji maminka z bezpečí své náruče postavila na zem, její oči dostaly vystrašený výraz.

Bez deky ani ránu
Autor: profimedia.cz

Trpí snad dcera slavné herečky a neméně známého herce Toma Cruise (49) nějakou fobií? Má strach z uzavřených prostor nebo snad z kontaktu s jinými dětmi? A nebo je zkrátka jen rozmazlená? Kdo ví ...

 

Které fobie u Suri přicházejí v úvahu

agyrofobie – strach z přecházení přes silnici
ambulofobie – strach z chůze
antropofobie – strach z lidí
cenotofobie – strach z čehokoli nového
demofobie – strach z lidí
ikonomechanofobie – strach z fotoaparátu, fotografování
klaustrofobie – strach z uzavřených prostor
mysofobie – strach ze špíny, nákazy, znečištění
neofobie – strach z  něčeho nového
pedofobie – strach z dětí
scopofobie – strach z pohledů druhých