Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Modelku připravili o prsa: Faux pas na titulce

1. prosince 2011 | 12:48

Tak tohle se tedy nepovedlo! Podezřele plochou hruď bez jakéhokoliv náznaku prsů či vystupujících kostí hrudního koše, vytvořili "šikovní" grafici magazínu Vogue modelce Jacquelyn Jablonski (19).

Devatenáctiletá modelka se musela cítit polichocena, když byla vybrána na titulní stránku prestižního magazínu Vogue. Dokonale vystylovaná kráska v krvavě rudé halence a třpytivé sukni s vysokým pasem na titulce turecké mutace působí jako neodolatelná žena - vamp.

Stylistka Daniele Paudice zkrátka odvedla dokonalou práci. To však už bohužel nelze říci o graficích, kteří fotografii "dopilovávali" k dokonalosti. V zápalu úprav totiž modelce totálně "vygumovali" hrudník.

Tak tohle grafikům nevyšlo. V zápalu \"zkrášlování\" mladé modelce úplně \"vygumovali\" celý hrudník.
Autor: reprofoto Vogue

O nepříliš profesionální práci svědčí i podezřele odlišná barva pleti na Jacquelynině hrudi. Ta je ve výši podpaží předělena pomyslnou čarou a přechází z pleťové v nepřirozeně voskově bílou barvu.

Jacquelyn objevili módní agenti z agentury Ford Models v kavárně v New Jersey, když jí bylo 15 let. Ve své první sezoně odchodila neuvěřitelných 58 přehlídek. Devatenáctiletá kráska, která je známá především díky své spolupráci s Victoria's Secret, se během čtyř let stala tváří kampaní značek jako je Givenchy, Hermes, Dolce & Gabbana a Calvin Klein.

Autor: lena, INT