Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Nevěsty na útěku: Které z českých krásek se vyhýbají oltáři?

19. září 2011 | 12:39

O nádherné svatbě v bílých šatech na nějakém hodně romantické místě sní obvykle každá z nás. Všechny toužíme po něžné lásce a dokonalém muži, kterému jednou řekneme Ano. Jenže existují i výjimky, které potvrzují pravidlo. Některé celebrity svůj velký den ruší na poslední chvíli či ho donekonečna oddalují.

Lucie Borhyová (33)

Populární moderátorka, která žije vztah na dálku s Řekem Nikym Papadakisem, se chystala vstoupit do svazku manželského už dvakrát. Naposledy loni v květnu. Z veselky ale vždycky těsně před velkým finále sešlo, aniž to Lucie nějak vysvětlila. Zvědavé dotazy rozehnala tím, že jim nemanželské soužití zatím vyhovuje a nehodlají na něm nic měnit.

Lucie a její milovaný Lucas
Autor: Michaela Feuereislová

Agáta Hanychová (26)

Agáta Hanychová
Autor: Ladislav Křivan
Když se modelka, která nedávno porodila syna Kryšpína, dozvěděla, že je těhotná, měla pádný důvod „dotáhnout“ svého partnera Mirka Dopitu do chomoutu. Ona ale nechtěla. Tvrdila, že „jiný stav“ není důvodem k tomu, aby podnikla tak závažný krok. Jenže nakonec asi změnila názor a krátce před porodem střídavě vypouštěla do světa zprávy, že se s Mirkem vezmou. Zatím se tak pořád nestalo. A tak je možné, že i Agáta Hanychová bude věčnou nevěstou na útěku.

Štěpánka Duchková (38)

Moderátorka už sice jednou vdaná byla, jenže první manželství jí nevydrželo a druhému se zatím pořád vyhýbá. I když má s přítelem Janem Hruškou dvouletá dvojčata a svatba byla naplánovaná na minulý rok, nakonec ji odvolali. Proč? Dvojčata je totiž „vysávají“ a nedopřejí rodičům vteřinu klidu. A tak na organizaci velkého dne prý partnerům prozatím nezbývá energie.

976428:gallery:true:true

Michaela Ochotská (26)

Michaela Ochotská
Autor: Nový čas, Tomáš Vrbenský, Martin Mithofer, Jan Tůma
Už je to déle než rok, kdy moderátorku televizních zpráv požádal o ruku její slovenský přítel Adrian Pituch. Jenže i z této svatby nakonec sešlo. Proč? „Mám teď chaotický život. Nechci se vdávat. Ještě to tak prostě necítím. Nechci být doma, vždyť mám úžasnou práci, ráda bych si dodělala doktorát. Svatba a děti nejsou v plánu, chci to co nejvíc oddálit,“ prohlásila. A tak si bude muset její přítel ještě nějaký ten pátek počkat. Otázkou je, jestli vydrží…

Anna K. (45)

I zpěvačka, která bojovala v uplynulých

Anna K.
Autor: ČTK
dvou letech s rakovinou prsu, údajně plánovala, že si řekne Ano s dlouholetým přítelem Tomášem Varteckým. Ten jí dokonce daroval nádherný prsten od Cartiera. Proč se chtěli brát? „Říkala jsem Tomášovi, že bychom se měli vzít, kdyby se něco stalo, aby měl svý jistý,“ svěřila se v rozhovoru pro časopis Instinkt. Jenže se zpěvaččiným uzdravením se nakonec plány na svatbu vytratily do pozadí. Těžko říct, jestli definitivně…

Kateřina Kornová (44)

Bývalá moderátorka a exmanželka Jiřího Korna plánovala ještě druhou svatbu. Měla se uskutečnit vloni, termín byl stanovený na prvního září. Jenže tři týdny před plánovaným obřadem, kdy chtěla napodruhé slíbit věčnou lásku a věrnost strážníkovi Tomáši Rotbauerovi, bylo po všem. Proč? Média odhalila jeho tetování a osočila ho z nacismu. A Kateřina to neustála. Raději zařadila zpátečku.

Staňte se našimi přáteli na Facebooku.

Autor: Alena Dušková, Kbak