Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kirstie Alley v roli modelky okouzlila New York

12. září 2011 | 19:58

Hvězdou přehlídkového mola se stala herečka Kirstie Alley (60). Sebevědomí jí rozhodně nechybělo. Jako carevna v kobaltově modrém hábitu se nesla vstříc divákům. A ti její výkon odměnili obrovským potleskem.

Newyorský Fashion Week je prestižní událostí. Kdo nepřijde, jakoby ani nebyl. O místa v první řadě celebrity houfně bojují. Šedesátiletá herečka Kirstie Alley však tentokrát všem doslova "vypálila rybník". Objevila se rovnou na přehlídkovém molu. A zastínila mnohem mladší profesionálky.

Místo první řady se objevila rovnou na molu
Autor: profimedia.cz

Znovu nabitou štíhlou postavu, za kterou vděčí účasti v taneční soutěži Dancing With The Stars a nezbytným každodenním tréninkům, předvedla před nabitým sálem v Lincoln Centre jako modelka pro kolekci malajského návrháře Zanga Toie.

I když byla rozechvělá trémou, dokázala si po celou dobu udržet "kamennou" tvář. "Nedívejte se na mě. Začnu se chichotat a spadnu se na svůj dobře oblečený zadek. Koukejte se jinam!", komentovala své vystoupení Kirstie.

I když byla rozechvělá trémou, dokázala si po celou dobu udržet kamennou tvář
Autor: profimedia.cz

V nádherných kobaltově modrých šatech a třpytivými kameny bohatě zdobeném plášti téže barvy, s vlasy vyčesanými do vysokého drdolu, nakonec sklidila obrovský aplaus.

Po skončení show pak nešetřila slovy díků. "Děkuji všem opravdovým modelkám za to, že jste se se mnou podělily o přehlídkové molo!!! Všechny jste byly táááák sladké a táááák nádherné!", pronesla.

Staňte se našimi přáteli na Facebooku.