Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zombie ve městě: S. J. Parker jako oživlá mrtvola

29. srpna 2011 | 18:45

Nepěkně šlachovité ruce, vystouplé žíly, strhaná tvář. Hrdinka populárního seriálu a filmu Sex ve městě se už dávno všemi obdivované Carrie nepodobá. Paže Sarah Jessicy Parker (46) připomínají spíše vypreparovaný exponát z kontroverzní výstavy Bodies.

V černých šatech bez rukávů a s taškami v rukou zastihli fotografové o víkendu Sarah Jesiccu Parker v New Yorku. Nebyl to však vůbec hezký pohled. S vystouplými žílami na rukách vypadala jako "napumpovaný" kulturista po vyčerpávajícím výkonu.

"Má strach, že vypadá staře, a cítí, že musí víc cvičit, aby zůstala v kondici. Stala se tím úplně posedlá," prozradila v minulosti časopisu Closer jedna z kamarádek.

Šílená honba za štíhlým tělem

Šestačtyřicetiletá herečka si na své štíhlé postavě zakládá. Udržuje si ji kombinací pravidelného posilování a diet. Cvičením je přímo posedlá. Denně běžně tráví v posilovně dvě hodiny. K tomu pravidelně běhá, drží půsty.

"Občas si připadám až příliš vychrtlá, což se mi nelíbí" prozradila v minulosti v jednom z rozhovorů herečka. Důrazně však popřela, že by cíleně hubla. "Jsem typ člověka, který nepřibírá i když jím všechno, i nezdravé věci," dodala.

Podobný intenzivní trénink praktikuje i zpěvačka Madonna. Ani na jejím těle nenajdeme gram přebytečného tuku. Jen svaly, šlachy a nechutně vystupující žíly.

Madonna si stále připadá tlustá
Autor: profimedia.cz

Autor: INT, Lenka Chvostová