Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Polonahý syn Schwarzeneggera okouzluje Hollywood

15. srpna 2011 | 12:58

Je mladý, krásný a neskutečně sexy. A co víc, nestydí se svléknout. Své vypracované tělo Patrick Schwarzenegger (17) všem odhalil v Hollywoodu.

Z obrovského billboardu shlíží na hollywoodský Sunset Boulevard oblečený jen do džín. Syn populárního svalovce, hrdiny akčních filmů a bývalého guvernéra Kalifornie Arnolda Schwarzeneggera Patrick, totiž propůjčil své tělo reklamě na džínové kalhoty Hudson.

Černobílý plakát na střeše na střeše baru Happy Endings, na němž je polonahý Patrick oblečen jen do džín, upoutá pohled snad každé ženy. Muži při pohledu na něj jen zatáhnou své "povolené" břišní svaly.

Mlady "Teminátor" chce tímhle způsobem vydělat peníze pro svou oděvní společnost Project360, kterou založil se dvěma společníky.

"Nechci, aby se modeling stal mým stálým zaměstnání. Je spousta jiných věcí, které chci dělat," prohlásil pro magazín Details.

V podzimní kampani by se měla objevit i dcera Micka Jaggera, zpěváka populární skupiny The Rolling Stones. Devatenáctiletá modelka Georgia May Ayeesha Jagger je tváří Hudson Jeans už několik let.