Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

"Spajsky" Bunton a Beckham si vyměňují maminkovské rady!

25. července 2011 | 19:53

Přestože éru Spice Girls již dávno vzala voda a ze všech dříve střelených holek jsou maminky, na jejich přátelství se nic nezměnilo. Do teď se všechny vídají, tak často, jak je to jen možné. Emma Bunton (35), která porodila v květnu své druhé dítko, si teď navíc vyměňuje maminkovské tipy s Victorií Beckham (37), jež porodila 10. července.

Skoro tři měsíce po porodu druhého syna Tatea dala Emma Bunton rozhovor časopisu Hello! Hlavní řeč byla samozřejmě o tom, jak prožívá podruhé své dny jako matka miminka. Před třemi lety totiž na svět přivedla s partnerem Jadem Jonesem (32) syna Beaua. Je teď zkušenější, ale hlavně jak sama řekla, klidnější.

"Ve 25 letech mi lékaři odhalili endometriózu. Řekli mi, že mám jen 50% šanci na otěhotnění. Přišlo mi to hrozně málo. Byla jsem z toho vyděšená. Bála jsem se, že nikdy nebudu matka," řekla Emma magazínu. Nakonec se jí podařilo být dokonce dvojnásobnou maminkou.

"Spajsky" si radí

Když se narodil Tate, první květiny, co Emma dostala, byly od Mel C a Victorie Beckham. "Přišly s malými přáníčky. Moc mě to potěšilo. S děvčaty máme výtečný vztah. Naše děti jsou teď také kamarádi. Sledujeme, jak rostou a vidíme, jak se mění. Je to úžasné," rozplývala se Emma.

Podle Emmy je prý také báječné, že se má na koho obrátit, když si s nějakým dětským problémem neví rady. Přestože byla kapela vytvořena uměle na konkurzech, pracovní poměr přerostl v přátelství a Spice Girls drží stále spolu.

Autor: evak, ljšk