Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Brenda z Beverly Hills prodá 3. svatbu do reality show

22. července 2011 | 18:15

Shannen Doherty (40), kterou proslavila role Brendy Walsh v kultovním seriálu devadesátých let Beverly Hills 90210, asi docházejí úspory. Po dvou rozvodech chystá třetí svatbu a rozhodla se přípravy a obřad zpeněžit. Celé to bude dokumentováno do reality show.

Herečka Shannen Doherty moc příležitostí k budování kariéry neměla. Zazářila jako Brenda Walsh v seriálu pro teenagery Beverly Hills, pak si zahrála ve fantasy seriálu Čarodějky. Do Beverly Hills se vrátila, když se začala dávat druhá série s novými herci, ale tam už byla její role malicherná.

Kvůli nedostatku práce jí možná docházejí peníze a zoufalé situace žádají zoufalé činy. Potřetí se totiž vdává a rozhodla se, že na tom vydělá. Přípravy a obřad nechá natočit do reality show televize WEtv. Natáčení začne v srpnu a vysílat se bude od příštího roku.

Shannen se možná inspirovala od kolegyně z Beverly Hills Tori Spelling (38), která v seriálu hrála Donnu Martin. Ta když si brala herce Deana McDermotta (44), také se nechala natáčet pro veřejnost.

Shannon se vdává už potřetí, tentokrát za fotografa Kurta Iswarienkeho. Její první manželství s Ashley Hamiltonem (36) krachlo po pěti měsících, druhé s Rickem Salomonem (43) po devíti měsících. Na rozpadu druhého vztahu mělo negativní vliv i video, kde měl Rick sex s blonďatou dědičkou Paris Hilton (30).

Autor: INT, mivr