Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Emma Watson pustila fanoušky pod sukni

Emma ukázala, že se nemá za co stydět
7. července 2011 | 17:15

Herečka Emma Watson (21) už dávno není ta malá rozcuchaná holčička, která hrála Hermionu v trháku o čaroději Harry Potterovi. Stala se z ní sexy mladá dáma, která ví, co chce, a dává to patřičně najevo. Na londýnském představení posledního dílu kouzelnické ságy omračovala dlouhýma nohama, které odhalovaly její ultrakrátké minišaty.

Emma Watson mezi hereckými kolegy, kteří se dostavili k hotelu St Pancras na představení a autogramiádu k filmu Harry Potter - Relikvie smrti 2, vypadala jako z jiné planety, ale v tom dobrém slova smyslu. Zatímco ostatní zvolili nudné outfity, Emma vypadala opět glamour.

Harry Potter chyběl

Mladá herečka zvolila extrémně krátké minišaty s provokativní krajkou. Na nohy obula nebesky vysoké černé podpatky a rázem se z ní stala sexy koketní dračice. Když stoupala po schodech, mnohým z jejích přítomných kolegů, mezi které patří například Tom Felton či Rupert Grint, se z jejích dlouhých nohou tajil dech.

Hlavní hrdina snímku Daniel Radcliffe, který ztvárňuje Harry Pottera, se nedostavil kvůli jiným pracovním povinnostem. Až uvidí fotky Emmy, určitě zalituje, že tam nemohl být.

Autor: mivr