Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Štíhlá Kirstie Alley má pas jako Megan Fox

25. června 2011 | 12:33

Herečka Kirstie Alley (60) vypadá poté, co zhubla třicet kilo, opravdu dobře. Plandavé volné haleny vyměnila za tělo obepínající  a štíhlý pas zvýrazňující modely.

"Mým cílem je obléknout šaty s obvodem pasu šestapadesát centimetrů," prozradila Alley magazínu Life and Style. "Už se do nich skoro vejdu, jen nemohu úplně dovřít zip. Ale já to dokážu!" Šedesátiletá herečka, která za pár týdnů odjíždí na dovolenou do Itálie, chce do té doby ještě zhubnout.

Jde jen o to, zda Kirstie nepodléhá sebeklamu, když prohlašuje, že má téměř stejnou postavu, jako herečka Megan Fox, která je považována za jednu z nejvíc sexy hereček světa. Je fakt, že díky své úspěšné účasti v taneční shov Dancing with The Stars zhubla na polovinu své váhy a vážně jí to teď sluší. Přesto má do štíhlé postavy Megan Fox daleko.

Kirstie tvrdí, že má v pase už téměř pětapadesát centimetrů. Takový pas má ale například Megan Fox, do jejíž postavy má Alley přeci jen ještě daleko.
Autor: profimedia.cz

Přesto má můj velký obdiv. Díky tvrdým každodenním tanečním tréninkům, kterým se věnovala nejen v tělocvičně, ale i v jakoukoliv volnou chvíli, například na parkovišti, dokázala téměř nemožné. Z obtloustlé, ve volných tunikách zahalené, neupravené ženě, se vyloupla sexy kočka, které sebevědomí rozhodně nechybí.

A i když nakonec v soutěži skončila druhá, v boji s nadváhou to vyhrála na plné čáře. Když se ve čtvrtek v ulicích New Yorku objevila v sněhobílých krátkých šatech košilového střihu, přepásaných širokým páskem s výraznou zlatou sponou, černých leginách a v lodičkách na vysokém podpatku od Christiana Louboutina,  kolemjdoucím se tajil dech. Kirstie se vypravila do butiku, doplnit svůj šatník o nové modely.

Snad se jí tentokrát podaří váhu si udržet. V minulosti totiž nejednou podlehla jo-jo efektu. Před dvěma lety například dokázala během několika měsíců zhubnout neuvěřitelných čtyřiatřicet kilo, aby pak padesát zase nabrala.