Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Poznáte, čí dcerka si užívala v parku?

28. června 2011 | 06:00

Jsou jí tři roky a má stejně starého bratříčka. Její maminka je slavnou zpěvačkou a herečkou, která byla jako první žena dvakrát za sebou vyhlášena nejpřitažlivější ženou světa.

Už jste určitě uhodli, že se svojí roztomilou dcerou Emmou, která jakoby jí z oka vypadla, strávila odpoledne v pařížském parku Jennifer Lopez (41). Obě měly své dlouhé vlasy stažené dozadu, totožné rysy tak vynikaly ještě víc než jindy.

V parku nechybělo ani Emmino dvojče, bratříček Max, který se zase podobá svému otci Marcu Anthonymu (42). Ten se však výletu nezúčastnil. Nahrazovala ho Guadalupe, maminka J-Lo.

J-Lo strávila se svojí dcerou Emmou, která jako by jí z oka vypadla, nezapomenutelné odpoldne v pařížském parku Monceau
Autor: profimedia.cz

Malá Emma je prý tak trochu stydlivá, pořád se drží máminy sukně. I tentokrát byla víc než na zemi v mámině náručí. Z ručiček však nepustila krabici s oblečky pro panenky, které si vybrala v hračkářství. To Max zvolil praktičtější hračku. S pistolkou na vodu kropil každého, kdo mu přišel do cesty.

Rodina si užila báječné odpoledne v parku (vlevo Guadalupe, matka J-Lo, vepředu dvojče Emmy, bratr Max)
Autor: profimedia.cz

Jennifer, která je uprostřed propagačního evropského turné svého nového alba s názvem Love, si už potřebovala odpočinout a nabrat síly. Celý den proto s dětmi a jejich babičkou strávila v přírodě. A dokonce se i svezla na místním kolotoči.

Vždy elegantní hvězda zvolila tentokrát praktický a pohodlný outfit. Oblékla si černé maxi šaty, bundičku do pasu a letní páskové pantofle s plochou podrážkou, aby ulevila nohám. Večer před tím se však do města vydala v bílých šatech připomínajících sako, v nichž předvedla svoji dokonalou postavu. J-Lo zkrátka ví, jak muže okouzlit...

Autor: Lenka Chvostová, mivrk