Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Kirstie Alley zvítězila, zhubla o polovinu

26. května 2011 | 15:46

V populární taneční soutěži sice nakonec skončila druhá, v boji s kilogramy však vyhrála na plné čáře. Herečka Kirstie Alley (60) dokázala za tři měsíce shodit téměř třicet kilo.

"Mé oblečení je o polovinu menší, než když jsem v soutěže začínala," prozradila herečka, kterou známe především z trilogie Kdopak to mluví. "A jsem taky daleko silnější a vytrvalejší," dodala. 

Za velkým váhovým úbytkem jsou stovky hodin vysilující dřiny. Každodenní tréninky trvající několik hodin však přinesly "ovoce". A to nejen v podobě postupu až do finálového kola. Zářivou kouli za první místo jí nakonec vyfoukl fotbalista Hines Ward s tanečnicí Kym Johnson, ale Kirstie je přesto pro mnohé vítězkou.

Kirstie sice v soutěži nevyhrála, má ale o šest čísel menší šaty
Autor: profimedia.cz

Kirstie tanec svědčí

Když pořadatelé americké taneční soutěže Dancing With The Stars, kterou známe i z našich obrazovek pod názvem Když hvězdy tančí, oznámili, že jednou z účastnic bude právě Alley, nevěřili diváci ani porota, že by mohla postoupit do dalšího kola. Předpokládali, že vypadne jako první. Vždyť byla nejstarší soutěžící vůbec a taky největší "otylkou" v dějinách soutěže.

Herečka však všem vytřela zrak. Při prvním přenosu předvedla se svým tanečním partnerem Maksimem Chmerkovskim natolik svůdnou cha-chu, že skončili na druhém místě. Doslova "převálcovala" i topmodelku českého původu Petru Němcovou. A dokázala tak, že tanečnice nemusí být jako proutek, aby se dokázala pohybovat svižně a působila sexy.

Jak šel čas s Kirstie - 25. 3. - Herečka spěchá na poslední zkoušku, večer předvede svůdnou cha-chu
Autor: profimedia.cz

Zvítězila sama nad sebou

Kirstie, která dokázala díky soutěži zhubnout z konfekční americké velikosti 12 na velikost 6, i když "natahovací" šestku, jak sama tvrdí, je díky váhovému úbytku silnější a vytrvalejší. "Účast v soutěži mi zase dodala síly do života. Díky ní už vím, co chci v životě dál dělat," prozradila magazínu US Weekly. "Budu dál tančit. A příští rok se vrátím a získám tu zas.anou cenu," dodala se smíchem.

Novou figuru a kondici si chce herečka, která s jo-jo efektem bojuje už roky, zachovat i po soutěži. Doufejme jen, že si tentokrát svoji váhu opravdu udrží. Když totiž přestane trénovat, mohlo by se lehce stát, že za pár měsíců bude ještě silnější, než když soutěž začínala.