Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Macatá sestřenice prince Williama hubne do krásy

25. května 2011 | 10:41

Štíhlá jako proutek! Taková je dnes dvaadvacetiletá Princezna Beatrice, kterou zhubnout přinutila nelichotivá fotografie z pláže, jež obletěla svět. V malých bikinách na ní totiž vypadala trochu jako "velryba" vyvržená z moře.

Okatá princezna, která s váhou už od dětství bojovala, se teď může pochlubit dokonalou postavou. Vděčí za ní upravenému jídelníčku, kterému vévodí hlavně ovoce a zelenina. Žízen Beatrice zahání čistou pramenitou vodou. Ta jí také pomáhá zaplnit žaludek. Denně prý vypije několik litrů.

Princezna samozřejmě nezapomíná ani na zpevňování. Hodně cvičí a věnuje se mnoha dalším sportovním aktivitám. Včetně účasti v charitativních bězích. Loni například svou kondici otestovala v populárním Londýnském maratonu. Běžela tenkrát se svým americkým přítelem Davidem Clarkem jako součást čtyřiatřicetičlenného "ľidského hada", ve kterém byli lidé k sobě přivázání gumou. Svojí délkou se zapsal do Guinnessovy knihy rekordů.


Impulsem byla fotografie

Podnětem pro radikální změnu stravovacích návyků byla princezně pravděpodobně poněkud nelichotivá fotografie z doby před třemi lety. Beatrice se tenkrát s tajemným přítelem vydala na dovolenou do Karibiku. Ve vlnách u ostrova St. Barth dováděla na Salines Beach v bikinách, které její postavě příliš nelichotily.

Když pak obrázky obletěly celý svět, zamyslela se baculka nad sebou a rozhodla se dát vale macatým křivkám. "Asi bych mohla shodit nějaké to kilo, možná mě právě tohle nakopne.Ty bikiny byly hrozné, měla jsem i hezčí. Takže si za to vlastně můžu sama. Předpokládala jsem ale, že na téhle pláži budeme mít soukromí," prohlásila tenkrát Beatrice.

Autor: lena, INT