Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Matky modelky předvedly dokonalá těla

18. května 2011 | 19:00

Teprve nedávno porodily, ale jejich postavy už jsou zase ve formě. Přední světové modelky, jako jsou Alessandra Ambrosio (30), Adriana Lima (29) či Miranda Kerr (28), si nemohou dovolit dlouho doma zahálet. Poporodní kila rychle zhubly a pustily se znovu do práce.

Na akci What Is Sexy? (Co je sexy?), která se konala letos už pošesté a kterou pořádá prestižní značka spodní prádla Victoria's Secret, bylo plno krásných modelek. Největší pozornost ale určitě přitahovala trojice Alessandra Ambrosio, Adriana Lima a Miranda Kerr. Všechny se totiž poměrně nedávno staly matkami, ale jejich těla na to vůbec nevypadají. Modelky jsou zase štíhlé a předvádějí podprsenky a krátké letní šaty.

Andílkové Victoria's Secret jsou také za své dokonalé postavy řádně finančně odměňovány. Alessandra Ambrosio vydělává v přepočtu 86 milionů korun ročně a je tak pátou nejlépe placenou modelkou světa, od loňska si polepšila ze šestého místa, Adriana Lima vydělává okolo 138 milionů korun ročně a je tedy čtvrtou nejlépe placenou modelkou světa. Mirandu Kerr letos z desátého místa žebříčku sesadila Candice Swanepoel podezřívaná z anorexie, která vydělává 52 milionů korun ročně.

Miranda přišla o pár zakázek právě kvůli porodu. S manželem, hercem Orlandem Bloomem se jim před čtyřmi měsíci narodil chlapeček Flynn, zatímco její kolegyně už mají děti alespoň trochu starší. Adriana má roční dceru Valentinu a Alessandra dvouletou dceru Anju.

Autor: mivr