Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Penélope Cruz se v Londýně zazipovala!

14. května 2011 | 05:00

FOTOGALERIE: Novopečená matka a okouzlující herečka Penélope Cruz (37), dorazila na londýnskou premiéru posledních Pirátů z Karibiku v modelu, který tak trochu připomínal záclonu s našitými zipy.

Zatímco jiné filmové hvězdy okouzlovali svět i diváky na červeném koberci na filmovém festivalu ve francouzském Cannes, Penélope si užívala záře reflektorů asi o 650 kilometrů dále na sever. Na modrém koberci v Londýně pózovala fotografům před premiérou nejnovějšího dílu Pirátů z Karibiku s podtitulem Na vlnách podivna.

Pro tuto příležitost zvolila krajkové šaty Givenchy, navržené samotným kreativním ředitelem, italským módním návrhářem Riccardem Tiscim. Okouzlující herečka, která 22. ledna porodila syna Lea, v nich předvedla dokonalý dekolt.

Penélope Cruz je hvězda ságy o pirátech
Autor: Reuters

Sněhobílá róba pocházela z loňské podzimní kolekce Givenchy Haute Couture s názvem Calacas. Ta tentokrát sestávala jen z deseti modelů. Většina z nich byla naprosto úchvatná. Škoda, že si Penélope vybrala zrovna model z gotické krajky s masivními zipy ve zlaté barvě...

Givenchy - model z kolekce podzim/zima 2010/2011
Autor: Reuters, archiv firmy

Šaty doplnila bílými saténovými střevíčky. Doplňky zvolila ve zlaté barvě.

Moskvu vítala v černém sametu, Londýn v bílé krajce

Jen dva dny před tou londýnskou se konala premiéra v Moskvě. Ani tam samozřejmě nemohla hlavní hrdinka populární pirátské série chybět.

Na premiéru filmu v Moskvě, která se konala ve středu, si Penélope oblékla šaty Emilio Pucci
Autor: Reuters

Místo bílé krajky tehdy zvolila černý samet, pošitý jiskřivými korálky do tvaru sněhových vloček s vysokým saténovým límcem zakončeným vepředu na krku vázací stuhou ze stejného materiálu. Róba pochází z dílny Emilia Pucci. Za jejím návrhem stojí Peter Dundas.

Emilio Pucci - model z kolekce podzim/zima 2011/2012
Autor: profimedia.cz, archiv firmy

Takhle by si přála jen čtyři měsíce po porodu vypadat každá žena. Jejímu manželovi, španělskému herci Javieru Bardemovi (42), mohou muži jen závidět.

Autor: Lenka Chvostová, mivrk