Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Tady Jane Fonda (73)! Perfektní ze všech stran

13. května 2011 | 12:25

Neuvěřitelné! Špičkovou postavu předvedla třiasedmdesátiletá herečka Jane Fonda na festivalu v Cannes. "Do kapsy" hravě strčila i některé o půl století mladší kolegyně. Oprávněně tak byla hvězdou večera.

Elegantní, zároveň však neuvěřitelně sexy! Přesně tak ve svých nádherných minimalistických bílých šatech herečka působila, když se objevila na červeném koberci před premiérou filmu Sleeping beauty (v překladu Šípková Růženka).

Róba, která obepínala její dokonalé křivky, pochází z dílny Emilio Pucci. Dlouhé hladké šaty s kapkovitě tvarovanými vsadkami posázenými jiskřivými kameny Swarovski, nenechali nikoho na pochybách, že cviky, kterými se Jane proslavila, stoprocentně fungují.

Hollywoodské krásce Jane Fonda by třiasedmdesát let asi nikdo nehádal. Její dokonalá postava všem přítomným v Cannes vyrazila dech.
Autor: EPA

Vždyť podle videokazet s jejími cviky před televizní obrazovkou tělo zpevňovaly miliony žen. A denně je cvičí i sama herečka, která od roku 1982 vydala už 24 fitness videí. Začátkem tohoto roku prohlásila, že právě díky pohybu věří, že zůstane fyzicky aktivní a že její cviky jsou klíčem ke zdraví v každém věku.

Hollywoodské krásce Jane Fonda by třiasedmdesát let asi nikdo nehádal. Její dokonalá postava všem přítomným v Cannes vyrazila dech.
Autor: EPA

Na nohy pak hollywoodská kráska obula třpytivé střevíčky z aktuální kolekce Jimmy Choo s otevřenou špičkou, které odhalily, že ani na pedikúru Jane nezapomíná. Outfit doplnila kabelkou téže značky.

Jane zvolila doplňky z nejnovější kolekce Jimmy Choo. Pokud vás zaujaly, mohou být i vaše. Kabelka stojí 795€ (v přepočtu cca 17.300 Kč), střevíčky jsou za 495€ (v přepočtu cca 12.300 Kč)
Autor: Jimmychoo.com

Herečka se nikdy netajila tím, že si v roce 1970 nechala voperovat prsní implantáty. Stejně tak přiznala, že si v loňském roce chirurgicky nechala upravit krk, podbradek a vypnout kůži pod očima. A to i přesto, že v roce 2006 prohlásila, že už nepůjde na plastiku, protože chce zestárnout důstojně.

"Najednou jsem ale zjistila, že jsem se dostala do situace, kdy jsem se polekala, když jsem spatřila svůj odraz v zrcadle," vysvětluje nedávné plastické úpravy. "Když jsem ráno vstala, cítila jsem se skvěle, ale když jsem se na sebe podívala do zrcadla, vůbec jsem nevypadala tak, jak jsem se cítila."

Autor: Lenka Chvostová, INT