Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ohnivá Salma Hayek v Cannes rozkvetla

12. května 2011 | 12:09

V oblékání se herečtí partneři Salma Hayek (44) a Antonio Banderas (50) příliš neshodnou, jinak to ale vypadalo, že si spolu opravdu rozumějí. Dvojice se v předvečer filmového festivalu v Cannes postarala o skvělou show.

Čtyřiačtyřicetiletá mexická herečka byla nepřehlédnutelná. Na červený koberec oblékla sytě červené kožené šaty bez ramínek s bolerkem z látkových květů. Netradiční model pochází z nejnovější kolekce Gucci pro nadcházející podzim a zimu.

Mexická herečka Salma Hayek byla v šatech od Gucciho nepřehlédnutelná
Autor: Reuters

Padesátiletý španělský herec pojal celou událost poněkud neformálně. Po boku oslnivé krásky se objevil v džínách a košili ze stejného materiálu. Na nohy obul žluté kožené botky.

Salma oblékla sytě červené kožené šaty Gucci bez ramínek s květinovým bolerkem z kolekce pro podzim a zimu.
Autor: EPA

 

Neuvěřitelné je, že Salma i přes úzké šaty, které jí zrovna moc volnosti pohybu nedávaly, a lodičky na vysokém podpatku, dokázala vylézt na pár obřích bot, které byly umístěny na konci mola na Carlton Beach.

Mexická herečka Salma Hayek a španělský herec Antonio Banderas představili před začátkem 64. filmového festivalu v Cannes nejnovější film Kocour v botách.
Autor: Reuters

Během focení se k sobě herečtí kolegové, kteří jsou hlavními tvářemi nového 3D animovaného filmu Kocour v botách. chovali až příliš vřele. Horkokrevný Antonio Salmu neustále objímal, držel ji kolem pasu a líbal ji na tvář. Co na to asi říkají jejich partneři?

Mexická herečka Salma Hayek a španělský herec Antonio Banderas představili před začátkem 64. filmového festivalu v Cannes nejnovější film Kocour v botách.
Autor: EPA

Salma italské módní značky miluje. Svým rozhodnutím obléci si výstřední šaty značky Gucci, ve kterých byla středem pozornosti, však pomohla rodinnému rozpočtu. Její manžel, miliardář François-Henri Pinault, je generální ředitelem společnosti PPR, která vlastní i společnost Gucci.

Autor: Lenka Chvostová, INT