Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ornella Muti: Sexy i jako nestárnoucí blondýna

2. května 2011 | 17:35

FOTO: V tělo obepínajících šatičkách a s blond vlasy se jedna z nejkrásnějších žen světa, šestapadesátiletá italská herečka Ornella Muti, objevila v jedné televizní show. A vypadala božsky!

Matka tří dětí a zásluhou nejstarší dcery Naike od roku 1996 dokonce babička dokázala, že i v "pokročilém" věku může být žena žádoucí a sexy.

Jako "platinová blondýnka" se téměř šedesátiletá kráska objevila v populární show s názvem Vivement Dimanche. Ta se vysílá každou neděli a trvá většinou dvě hodiny. Každý díl je věnován některé z celebrit. Její kariéře, životu i všemu kolem něj. Součástí jsou i speciální hosté, obvykle přátelé.

V černých šatech s modrými pruhy vypadala Ornella jako holčička
Autor: profimedia.cz

I když se herečka nijak netají tím, že za jejím mladistvým vzhledem stojí i nejeden zásah plastických chirurgů, nestala se z ní loutka s výrazem "umělé panny". Narozdíl od desítek hollywoodských krásek jejího věku se strnulým úsměvem a tváří postrádající jakýkoliv výraz, Ornella vypadá stále přirozeně.

Mladičká herečka svým jedinečným sexappealem uchvátila v sedmdesátých letech celou Itálii. Překrásné dívky si nemohli nevšimnout filmoví režiséři. Ti ji obsazovali do rolí neodolatelně svůdných žen a dívek.

Italská kráska ve filmu italského režiséra Gianfranca Mingozzi s názvem La Femme de mes Amours
Autor: profimedia.cz

Do světa showbyznysu se však dostala už jako malá. Ve filmu debutovala ve čtrnácti letech. Práci ji dal režisér Damiano Damiani a obsadil ji do filmu Nejkrásnější manželka. Svého filmového manžela, herce Alessia Orana, si nakonec o pár let později, v roce 1975 skutečně vzala. V roce 1981 se pár rozvedl.

V době své první svatby už byla matkou roční dcery Naike, jejíhož otce nikdy neprozradila. Po rozvodu se pak v roce 1988 provdala za bankovního makléře, s nímž měla další dvě děti. Dcery Carolinu a Andreu. Ale ani tohle manželství nevydrželo. Od roku 1999 žije "nestárnoucí" kráska s o osm let mladším partnerem, plastickým chirurgem Stefanem Piccolem.

Autor: Lenka Chvostová, INT