Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Brad a Angelina hledají "superchůvu"

25. dubna 2011 | 06:05

Chcete se přiblížit hollywoodskému třpytu hvězd? Zkuste se stát chůvou u Brada Pitta a Angeliny Jolie. Už dlouho se jim nedaří najít přijatelnou opatrovatelku svých šesti dětí. Tedy přijatelnou pro jejich nároky.

Hvězdný pár Angelina Jolie a Brad Pitt nesvěří své početné potomstvo jen tak někomu. To je zcela pochopitelné, ovšem jejich nároky jsou poněkud absurdní. Chůva podle jejich představ by měla mít samozřejmě potvrzené patřičné vzdělání, ale také mluvit dvěma jazyky, ovšem včetně rodného jazyka dětí, které bude mít na starosti.

Vzhledem k tomu, že tři adoptivní děti "Brangeliny" jsou původem z rozdílných zemí: Maddox z Kambodže, Zahara z Etiopie a Pax z Vietnamu, jedné chůvě dva jazyky rozhodně nestačí. „Je to velmi prestižní místo. A Brad s Angelinou chtějí pro své děti jen to nejlepší,“ potvrdil požadavky zdroj z jejich okolí.


Potencionální opatrovatelka jejich potomstva by ale navíc měla mít ráda cestování a počítat s neustálým balením a vybalováním, protože rodinka se pohybuje mezi třemi domovy, jeden mají v Kalifornii, další v New Orleans a Francii. Pak také v průběhu roku cestují na různé lokace po celém světě, kde zrovna některý z rodičů natáčí.
Samozřejmě by to ale také bylo za patřičně hollywoodsky hvězdný honorář, klidně až 150 dolarů za hodinu.

Britský deník The Sun proto vydal inzerát, který by jim mohl v hledání ideální chůvy pomoct. Pokud ovšem většinu zájemkyň spíš neodradí.

Hledá se: Superchůva

(plat až $150 za hodinu)

Hollywoodský hvězdný pár shání pro děti prvotřídní pečovatelku, která by zapadla do jejich stále rostoucí rodiny.

Úspěšné žadatelky musí mít:
* patřičné vysokoškolské vzdělání v péči o děti
* mluvit nejméně dvěma světovými jazyky (včetně rodné řeči dětí)
* být ochotná cestovat mezi Kalifornií, New Orleans, Francií a na filmové natáčení všude po světě

Angelina a Brad se nyní o svých šest potomků Maddoxe, Paxe, Zaharu, Shiloh a dvojčata Knoxe Leona a Vivienne Marcheline starají vesměs sami, protože poslední chůva odešla už před půl rokem a ještě je stačila řádně pomluvit (více ZDE)

Autor: bak