Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Suri bylo 5 let, dostala 5 milionů dolarů!

19. dubna 2011 | 05:10

Už je to tady! Nejsledovanější dítě Hollywodu, dcera Katie Holmes (32) a Toma Cruise (48) v pondělí oslavila své páté narozeniny. A tatínek vymyslel dárek vskutku originální. K pátým narozeninám své holčičce věnoval pět milionů dolarů.

Ne, nebojte se. Slavný herec, který je členem scientologické sekty, ještě úplně nezešílel. Pohádkovou částku Suri na počest kulatých narozenin vložil na svěřenecký fond. Tam už malá "princezna" pár milionů má. Vybrat si je ale bude moci až po dovršení svých osmnáctých narozenin.

"Tom si chce být jistý, že jeho dcera bude v dospělosti finančně zajištěná," prozradil americkému časopisu OK! dobře informovaný zdroj blízký rodině. Tatínkova starost je jistě chvályhodná, otázkou však zůstává, zda to "tak trochu" nepřehání. Takové částky jsou totiž vysoké i na hollywoodské poměry.

Narozeninová party pro dospělé?

Dlouho plánovaná narozeninová oslava se konala na zahradě domu Cruisových v Beverly Hills. Velká tabule, polstrovaná zahradní křesla, slunečníky. A samozřejmě nechyběli gratulanti a krásně zabalené dárky se spoustou mašlí.

Na tom by nebylo nic divného. Zarážející ale je, že na fotkách jsou samí dospělí lidé. Ani jedno dítě Suriina věku. Že by hollywoodská princezna neměla kamarády? Kde jsou holčičky, se kterými chtěla oslavovat? Řádit v bazénu, jíst s mámou upečené dortíky, mlátit do piňaty? Nezbývá nám než věřit, že se plánovaný čajový dýchánek uskutečnil už o víkendu.


Malý Moses Martin oslavil 8. dubna stejně jako Suri páté narozeniny. Je to syn Gwyneth Paltrow a Chrise Martina.
Autor: profimedia.cz
Kdo ještě v dubnu oslavil narozeniny

Moses Martin (5)

Synovi herečky Gwyneth Paltrow a Chrise Martina bylo pět let 8. dubna. Chris a Gwyneth se potkali v roce 2002 v zákulisí koncertu Coldplay, jejíž je zpěvákem. Vzali se o rok později. 14. května 2004 se jim v Londýně narodila dcera Apple Blythe Alison Martin a 8. dubna 2006 v New Yorku pak syn Moses.

Ella Stiller (9)

Elle Stiler bylo 10. dubna už 9 let. Na fotce je jako pětiletá. Jde o dceru herce Bena Stillera a Christine Taylor.
Autor: profimedia.cz

Dcera populárního herce Bena Stillera oslavila 10. dubna své deváté narozeniny. Stiller s manželkou Christine Taylor bydlí v Hollywood Hills. Kromě dcery mají ještě syna, Quinlina Dempseyho, narozeného 10. července 2005.

John Travolta s manželkou Kelly Preston a dcerou Ellou Bleu, které bylo 3. dubna 11 let.
Autor: profimedia.cz
Jack Depp (9)

Devět let bylo také synovi Johnnyho Deppa a Vanessy Paradise. Narozeniny oslavil už 9. dubna. Hvězdný pár má ještě jedenáctiletou dceru Lily-Rose Melody. Ta se narodila 27. května 1999.

Ella Travolta (11)


Už jedenácté narozeniny oslavila 3. dubna Ella Travolta. Dcera Kelly Preston a Johna Travolty má ještě mladšího bratříčka Benjamina. Ten se narodil loni v listopadu. Na fotce je Ella se scvými rodiči na světové premiéře filmu "Old Dogs" v listopadu 2009. Už tehdy to ale byla "velká" slečna.

Autor: apk, Lenka Chvostová