Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Gwyneth Paltrow: Mít hezký zadek je dřina!

15. dubna 2011 | 07:47

Herečka Gwyneth Paltrow (38) nevěří na zázraky a neponechává nic náhodě. Ví, že pokud chce po porodu dvou dětí nosit bikiny, geny jí už moc nepomůžou. Na svém těle, hlavně na jeho spodní části, pracuje okolo 10 hodin týdně!

"Nejsou to geny, není to vílí prach, ani náhoda. Je to jen tvrdá práce několik hodin denně," odpověděla Gwyneth Paltrow (38) na dotaz, co stojí za její úžasnou postavou. Každý všední den cvičí 45 minut kardiocvičení, protože si nikdy neodpustí dobré jídlo. Dalších 45 minut věnuje protahování, posilování a tvarování problémových partií.

"Když se ale nekrotím v jídle, musím pak cvičit 2 hodiny denně, 6 dní v týdnu. Tenhle dril, ale držím jen dva týdny," přiznává držitelka Oscara. "Vždy se snažím jíst zdravě, ale včera večer jsem měla smažené škeble, těstoviny s kachní klobáskou a dvě skleničky vína. A musela jsem znovu zamakat." Gwyneth je na sebe dost tvrdá.

Herečka nyní vydala i svou kuchařku, kterou věnovala svému zemřelému otci. Na oslavu jejího vydání přišly takové hvězdy jako je Cameron Diaz nebo Jay-Z. Gwyneth měla s otcem skvělý vztah, bohužel v roce 2002 podlehl rakovině hrtanu.

Autor: evak, INT