Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Módní faux-pas Claudie Schiffer: Ta měla ránu!

6. dubna 2011 | 20:12

Claudia Schiffer (40) si vyrazila na večeři se svým manželem Matthew Vaughanem (40). A nejspíš ji Matthew musí hodně milovat a ona si jím musí být stoprocentně jistá, protože jinak by si nevyrazila do restaurace v tak otřesném outfitu a nenalíčená.

Se třemi malými dětmi na sebe nejspíš slavný pár nemá tolik času. O to víc je zarážející, že když už si spolu někam vyjdou, nesnaží se být Claudia Schiffer pro svého manžela tou nejkrásnější na světě.

Claudia Schiffer si ten večer mohla přes sebe hodit pytel od brambor a vyšlo by to nastejno. Vlastně pytel by byl nejspíš levnější. Dlouhé vlněné šaty s modrými a stříbrnými pruhy doplnila válenkami, které vypadají, jak kdyby se Claudia při odchodu zapomněla přezout z bačkor. Za zmínku stojí pouze luxusní kabelka, která se ovšem svou krásou k zbytku modelu vůbec nehodí.

Claudie, kde máš hřeben?

Kdyby šlo jen o oblečení, dalo by se to překousnout. S trochou nadsázky by se Claudia mohla vymluvit na den velkého prádla, ale neodpustitelný je její účes. Pokud tedy nezamýšlela vytvořit si na hlavě účes á la "hlavně ať nevypadám učesaná".

Možná chtěl Matthew Vaughan stihnout rezervaci a do restaurace spěchal tolik, že ani nedal Claudii čas, aby se namalovala. Nebo tváří bez make-upu doladila zbytek outfitu?

Claudia je světoznámá modelka a rozhodně by měla myslet na to, že ji paparazzi můžou kdykoliv nachytat. Každá žena se snaží být pro svého muže hvězdou jedinou. Jen aby Schiffer neusnula na vavřínech.

Autor: evak, mivrk