Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Celebrity věří kartám: Co předpověděly Havlové a Basikové?

6. dubna 2011 | 05:00

Osud má člověk jasně daný, ale přesto je hodně lidí a výjimkou nejsou slavní, kteří si rádi zajdou ke kartářce nebo k věštci, aby jim naznačil cestu. Třeba Ivaně Gottové (34) kartářka Marcela Košanová předpověděla svatbu s Karlem Gottem a Báře Basikové (48), syna v pozdějším věku. A pak že se budoucnost nedá předpovědět...

Trošku nakouknout pod pokličku budoucnosti mají tendenci většinou ženy. Našli jsme pár slavných dam, které pravidelně služeb kartářek využívají a ve v mnoha případech se jejich věštba změnila ve skutečnost.

Jitka Asterová (51), moderátorka

"Někdy ke kartářce zajdu, aby mi naznačila cestu nebo mi alespoň zvedla náladu. Je to, jako když zajdete k psychoanalytikovi, a finančně vás to vyjde nastejno. Jednou mě kartářka vmanipulovala do jednoho chlapa. Nebýt jí, nevšimla bych si ho a neprožila bych jeden hezký rok. Doufám, že jí vyjde i to, že po padesátce konečně potkám pořádného chlapa."

Bára Basiková (48), zpěvačka

"Už téměř dvacet let navštěvuji kartářku a astroložku Dagmar Kludskou. Ocitla jsem se v různých životních situacích a ona mi vždycky nakonec ukázala světélko na konci tunelu. Třeba mi předpověděla narození syna v pozdějším věku. A dnes máme dvouletého Theodora."

Dagmar Havlová (54), herečka

Bývalá první dáma před patnácti lety navštívila Věru Kubískovou, která populární herečce vyložila budoucnost. "Na člověka, s nímž teď žijete, zapomeňte. Nikdy se s vámi neožení. Žádnou svatbu tu nevidím. Vaše budoucnost je úplně jiná! Čeká na vás vysoce postavený muž, nějaký papaláš ve vládě nebo v politice. Toho si vezmete a váš život se úplně změní!" dozvěděla se tehdy paní Dáša. A co se stalo? Provdala se za tehdejšího prezidenta Václava Havla.

Monika Absolonová (34), zpěvačka

"Ráda na karty občas chodím a už jsem našla i ty, kteří umí. Mohou vám v určité životní situaci, kdy si nevíte rady a řešíte nějaký problém, pomoci najít směr. Na karty zásadně chodí lidi s problémy, protože když jste v pohodě, tak nechcete slyšet, že vám pohoda za týden skončí. Kartářka mi před rokem předpověděla chlapa a dnes ho mám," směje se Monika.

Ilona Csáková (40), zpěvačka

Zpěvačka se už léta zabývá astrologií a nadpřirozenými jevy. V jednu dobu byla velkou obdivovatelkou kartářky a čarodějky Marcely Košanové, dokonce se stala držitelkou titulu kněžka 1. stupně. Marcela jí dlouho předvídala muže, s nímž bude mít děti. A to se před dvěma lety vyplnilo.

Dagmar Patrasová (56), herečka

Královna dětských srdcí za svůj život navštívila několik kartářek. A neptala se jenom na zdraví, děti a muže. Kuriózní je, že se hodně kartářek shodlo v tom, aby se ověšovala diamanty, prý na ní mají velmi dobrý vliv.

Jana Bernášková (31), herečka

"Dceru Justýnku mi kamarádka kartářka objevila v kartách. Dokonce mi v nich předtím našla i mého manžela Davida Drábka. Znali jsme se jen zběžně a kamarádka mi vyložila, že se k sobě dostaneme za dva roky. Přesně tak to potom opravdu bylo."


Autor: Markéta Reinischová, apk