Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Victoria Beckham krotí neposlušné syny!

4. dubna 2011 | 19:30

Victoria Beckham, bývalá členka dívčí skupiny Spice Girls, má občas se třemi syny, které má s manželem, fotbalistou Davidem, pořádné trápení. Vzala je na manželův zápas, kde je musela v jednu chvíli dokonce i okřiknout, aby v klidu seděli a drželi tátovi palce.

Victoria, která je bývalou zpěvačkou, módní designérkou, modelkou, manželkou slavného fotbalisty Davida a matkou tří synů, nezapomíná být správnou krotitelkou dětí. Když se celá rodina Beckhamů o víkendu vydala na zápas LA Galaxy proti Philadelphia Union, všichni Davida naplno podporovali. Pozornost synků však David udržet nedokázal a posléze se začali věnovat spíše zlobení než fandění.

Zkušená matka Victoria, která čeká čtvrté dítě, asi holčičku, a která nedávno prohlásila, že být matkou je nejtěžší povolání na světě, však rázně zasáhla, srovnala všchny tři chlapce do latě a přikázala jim sledovat zápas.

Do zpěvu jí nebylo

Když začala hrát americká hymna, Brooklyn (12) začal okamžitě zpívat, Romeo (8) se jako správný vlastenec taky přidal, avšak Cruz (6) je na tyto věci ještě moc malý a chvíli ještě potrvá než pochopí, jak projevovat lásku ke své vlasti. Victorii však nebylo z věčného usměrňování tří rozdováděných synů do zpěvu, proto sledovala celou událost s rukama v kapsách. Victoria se tedy asi holčičky, která se jí má narodit v červnu, těší i proto, že doufá, že nebude tak zlobit jako její tři kluci.

Nedávno se Victoria nechala slyšet, že je velice hrdá na to, že je Angličanka. Možná proto obdrželi oba s Davidem pozvánku na královskou svatbu, na kterou oba určitě přijdou a velice se těší.

Autor: nre, mivrk