Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Whoopi Goldberg zase v akci: Propaguje inkontinenční vložky!

5. března 2011 | 13:12

Zdálo-by se, že herečka má peněz dost. Na kontě má výdělky z filmů, každý den jí běží chatshow a na římse jí doma blyští Oscar. Herečka Whoopi Goldberg má určitě peněz dost a vede si hvězdný život. Co ji tedy vedlo k tomu, že se natočila reklamu, kde propaguje vložky na inkontinenci?

Herečka Whoopi Goldberg (55), která se proslavila rolí zpěvačky s prořízlou pusou ve filmech Sestra v akci a Sestra v akci 2, už se sice úplně nevyhřívá na výsluní showbyznysu, ale každý den uvádí vlastní chatshow určenou dámskému publiku. Finančně špatně se tedy rozhodně nemá.

Mnoho lidí proto bylo zaskočeno, když se na internetu rozběhlo video, kde Whoopi postupně vystupuje jako Eva z Ráje, Johanka z Arku, socha Svobody či Kleopatra a propaguje vložky na samovolný únik moči:

„Mám malé tajemství. Uniká mi moč. Ale jen trošku. Každá třetí žena má stejný problém. Je to velké tajemství, ale všechny chodíme s mokrými kalhotkami.“ Její šokovaní fanouškové jen tiše doufají, že není ve finanční tísni.

Whoopi opravdu není sama

Reklama na vložky Poise Pads je největší všech dob toto téma. Inkontinence postihuje opravdu mnoho žen celého světa, zvláště pokud mají nadváhu, jsou to sportovkyně - obzvláště tenistky a běžkyně či pokud porodily více dětí.

Autor: mivr