Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kravitz se před návštěvou Česka fotil nahý v koupelně!

17. června 2009 | 07:06

Jedna z nejvýznamnějších osobností současné pop music, americký zpěvák Lenny Kravitz zahraje v Brně. Ještě před tím se ale stihl vyfotit nahý ve své koupelně a fotky pak sám pověsil na internet!

Bývá označován za jednoho z nejkrásnějších mužů a nejtalentovanějších muzikantů Ameriky. Je synem ukrajinského žida a bahamské herečky. Byl to právě on, kdo dokázal utěšit Nicol Kidman po jejím drsném rozvodu s Tomem Cruisem a dokonce s ní byl tajně zasnoubený.

Ještě před tím ale zvládl dva roky randit s top modelkou Adrianou Limou. Řeč je o americkém zpěvákovi a multi instrumentalistovi Lenny Kravitzovi (45). Geniální muzikant vystoupí v pátek 19. června na brněnském Velodromu. A jak už to u hudebních superhvězd bývá, pořadatelé jeho vystoupení se pořádně zapotí.

„Lennyho produkce přijede čtyřmi kamiony a pěti autobusy, z nichž jeden je vyhrazen pouze pro Lennyho a jeho kostýmy,“ vypočítává Petr Novák z pořadatelské agentury Live Nation.

K tomu všemu dorazí ještě lokální produkce s dalšími třemi kamiony. Z toho všeho je zřejmé, že Kravitz chystá v Brně pořádnou rockovou spoušť. Ještě před tím ale fanoušci a hlavně fanynky zpěváka málem zbořili internet, když jejich idol zveřejnil na svém profilu ve službě Twitter své nahé fotky z koupelny.

Autor: efk