Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

První republika: Valentovi v šoku! Je Vladimír opravdu po smrti?

Video se připravuje ...
VIDEO: Česká televize
9. listopadu 2018 | 06:00

Pozadí příběhu rodiny Valentových pomalu potemňuje. A stejně tak pochmurné jsou i vztahy mezi jejími členy. Jaroslav se oženil s Marií, ale zdá se, že to udělal jen ze slušnosti. Za jejími zády se schází s Goldou, ale Marie není hloupá. Toho, že voní ženským parfémem, když přijde domů, si samozřejmě všimne.

Vladimír je nezvěstný a všichni samozřejmě podezírají Lippiho z jeho zmizení. Objeví se ohořelé tělo, které je téměř nemožné identifikovat, a podle pitvy se ukazuje, že by se mohlo jednat právě o nezvěstného Vladimíra. Pro rodinu je to velká rána. Eliška a Vojta tomu ovšem nechtějí uvěřit a chtějí provést ještě jednu pitvu. Ověřují Vladimírova zranění a zlomeniny, podle kterých by se dal identifikovat.

Hans von Lippi nechce, aby se Kilián vracel z Německa. Tvrdí Anně, že mu tady hrozí nebezpečí. Snaží se také pomoci rozplést aktivity turnerů, i když je financuje. Informuje policii o všem, co ví. Jaroslav zuří a podezírá Lippiho, že si s nimi jen hraje. Chce Lippi opravdu zničit rodinu Valentů za každou cenu?