Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Monika Zoubková z Ordinace: Tereza je ještě labilnější než dřív a zhoršuje se to!

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/bpž
11. dubna 2018 | 06:00

Seriál Ordinace v růžové zahradě oslavil již tisící díl. Během let, kdy se natáčí, se v něm vystřídal nespočet hereček a herců. Někteří seriál opustili, aby se za pár let mohli opět vrátit s novou dějovou linkou. To se stalo i Monice Zoubkové (41) a její postavě Terezy.

„Vždycky jsem si říkala, že Ordinace je seriál, do kterého bych se moc ráda vrátila, a ono se mi to splnilo. Tereza byla vždycky trochu labilní a myslím si, že se to zhoršuje. Nevím, jestli je to tím, že má dítě a za sebou nějaké zkušenosti, ale je to horší, než to bylo. Její cesta bude ještě dost těžká a dlouhá,“ prozradila herečka Monika Zoubková.

Chtěly jsme, aby nám Monika prozradila, jestli Tereza pochopí, že Mára pro ni není úplně ten pravý. „Myslím si, že je to jako v životě: ten, kdo nechce, ten neprokoukne. Hlavně když je zamilovaný, tak nechce vidět to špatné.“

Vedle Ordinace můžete Moniku vidět v divadle, ale většinu svého času věnuje dětem, které vozí po kroužcích, a stará se o domácnost. Když má přece jen chviličku pro sebe, ráda zajde na jógu a věnuje se čínské medicíně. Většinou ji taky můžete potkat úplně bez make-upu.

Autor: roh, luh