Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Seriál 1890: Jaké tajemství skrývá zamčený zámecký pokoj a kdo smýval krev z rukou?

Video se připravuje ...
VIDEO: Prima
19. ledna 2018 | 06:00

Inspektor Marton, kterého hraje slovenský sexsymbol Ján Koleník (38), se v seriálu často objevuje nahoře bez. Nemá se za co stydět, na jeho vyrýsovanou hruď je radost pohledět. Kromě toho, že je policista v seriálu velký svůdník, pokračuje ve vyšetřování děsivé vraždy zámecké služky. Na povrch vyplouvají nové okolnosti.

Společně s místním strážmistrem Černým v podání Stanislava Majera odkrývá, že v kraji zemřelo stejně jako služka Erža několik dalších žen. Všechny měly vypíchnuté oči a jejich úmrtí nebyla řádně vyšetřena. Mezi podezřelé se dostává také sám hrabě, který, jak se zdá, má prsty namočené v lecčem. Kromě zneužívání svých služek také v nelegálním obchodu s alkoholem. Majordomus prozradí vyšetřovatelům, že hrabě znal všechny mrtvé ženy, a s některými dokonce spal.

Erža vedla obchody s ukradenými šperky, které přeprodával překupník Hirš. Když ho Černý překvapí v hospodě, Hirš se mu snaží utéct, ale Černý ho dostihne v kostele. Tam mu Hirš předá diamantový náramek – rovněž od Erži – který se mu nepodařilo prodat. Divné je, že se po něm na zámku nikdo nesháněl!