Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co uvidíte v televizi na Silvestra a Nový rok? Bavit bude Ondřej Sokol či Bolek Polívka

Video se připravuje ...
VIDEO: Česká televize
27. prosince 2017 | 06:00

Boj televizních stanic o sledovanost se odehrává každý den. Všechny televizní programy se snaží upoutat pozornost diváka těmi nejzajímavějšími pořady. Samozřejmě, že silvestrovským a novoročním programem se snaží maximálně zabodovat. Co si tedy pro vás letos připravili?

Na silvestrovský večer si Česká televize připravila zábavný pořad plný hitů jednoho z nejoblíbenějších zpěváků všech dob Waldemara Matušky. Na tuto oslavu nedožitých pětaosmdesátin přijde spousta známých hostů. Hned poté následuje Všechnopárty a dočkáte se také silvestrovské manéže Bolka Polívky. Nova vsadila na hvězdy soutěžního pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Společně s Ondřejem Sokolem si můžete připomenout ty nejlepší proměny a vystoupení. Prima vám hodlá naservírovat silvestrovskou Partičku a poté český mejdan s Impulzem, a tudíž těmi nejlepšími českými hvězdami.

Podívejte se na rozhovor s Vojtou Kotkem o natáčení filmu Marie Terezie: 

Video se připravuje ...
Vojta Kotek: Netušil jsem, že člověka mohou bolet vlasy.

Nový rok přinese jistě do každé rodiny spoustu novinek, ale hned večer si pro vás Česká televize připravila jednu speciální. V osm hodin začne první díl z dvojdílného filmu o jedné z nejvýznamnějších evropských panovnic Marii Terezii. Na druhé pokračování nebudete muset čekat celý týden, na programu bude už v úterý večer. Film Marie Terezie vznikal v koprodukci čtyř televizních stanic. Na place se tak mísilo hned několik jazyků. Jak výsledná spolupráce dopadla, se už brzy můžete přesvědčit. Ve filmu si zahráli Vojta Kotek, Zuzana Stivínová nebo Jan Budař.  

Nova a Prima proti Marii Terezii nasadily pohádku a romantický film. Na Nově se děti i dospělí mohou těšit na Nejkrásnější hádanku a Prima nabídne komedii o matkách na pokraji nervového zhroucení, které se rozhodnou, že potřebují radikální změnu. Pokud hledáte pobavení, komedie Matky na tahu je tou pravou volbou!