Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

První republika startuje už dnes! Na povrch se dostávají další temná tajemství

Video se připravuje ...
VIDEO: Česká televize
7. září 2017 | 12:29

V pátek večer se konečně dočkají všichni fanoušci seriálu První republika dalších osudů rodiny Valentů. Mezi koncem posledního dílu první série a prvního dílu nové uplynulo osm let: Jaroslav se tedy vrací z vězení, ale o dramata bude postaráno. Ze skříní totiž začínají lézt další kostlivci.

Už od prvního dílu, ve kterém se Jaroslav po osmi letech vrací z vězení, se bude snažit napravit si reputaci, znovu se vrátit na výsluní a získat respekt a postavení ve firmě.

Do této doby ji totiž vedl Vladimír a ten udělá cokoli, aby uspěl a uchránil rodinu před dalšími tvrdými ranami, jako byla spoluúčast jeho bratra na vraždě Klářiných rodičů.

Po návštěvě jeho kamaráda z války se však na povrch dostávají další temná tajemství. Irena prožívá období rebelie a vzdoruje celému svému okolí. Rozhodla se, že bude závodit v autech, což je výhradně mužská záležitost, a nikdo jí to nevymluví.

Sestra Eliška studuje medicínu a vdala se za lásku z dětství, nyní policistu, Vojtu Toufara. Pro Elišku také není lehké uspět v oboru, kterému v té době vládli také muži. Stále ji trápí prokletí z dětství, nevidí sice duchy, ale občas ví víc než ostatní. Co nás čeká v seriálu První republika? Dozvíte se to už v pátek večer na ČT1.