Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Co uvidíte v posledních dílech Ulice? Nové postavy, milostná scéna i polibek, na který čekáme!

  • Adriana a Robert
    19. června 2017 | 10:15

    Do prázdninové pauzy zbývá už jen posledních pět dílů! Co nás všechno čeká v posledním týdnu, kdy vyvrcholí dvanáctá sezona? Tradičně se můžeme těšit na svatbu, kde nastanou velké zvraty, které ovlivní životy několika postav. A objeví se i nové tváře!

  • Svatba Hedviky a Oty

    Ota už se nemůže svatby dočkat. Ne že by najednou obrátil a na roli ženicha se tolik těšil, ale Hedvika mu naordinovala předsvatební sexuální půst. A tak Ota odpočítává dny, aby se už konečně mohli s Hedvikou pustit do novomanželských radovánek. Všechno na svatbu je perfektně připravené, ale pár hodin před obřadem se něco pokazí. Ota zažije adrenalinovou situaci, která i pro něj, chlapa, který leccos zažil, bude dost stresující. A navíc se po svatbě konečně David s Terezou políbí a oba si budou muset přiznat, že mezi nimi to není takové, jak si už delší dobu nalhávají. Co tomu řekne Alena?

    Foto ze svatby Oty a Hedviky, která v seriálu proběhne za tři týdny.
    Autor: TV Nova

  • Vášnivá noc Roberta a Adriany

    Adriana zanedlouho odlétá do Jihoafrické republiky, a tak nemá moc času, aby stihla všechno před svou cestou dokončit a zařídit. Na Roberta si ovšem čas udělá. Ten ji pozve na oslavu svých narozenin, ale všechno nakonec proběhne úplně jinak, než si Adriana představovala. Robert pro ni přichystá překvapení a ona se bude cítit jako hlavní hrdinka romantického filmu. Celý večer skončí vášnivou nocí u Adriany doma. Jak bude vypadat následující ráno? A myslí to Robert s Adrianou opravdu vážně?

    Adriana a Robert
    Autor: TV Nova

  • Filipova sestřenice

    Tento týden vstoupí do děje i Filipova sestřenice Marcela, která je ve skutečnosti dcera Veroničiny sestřenice Hanky, takže tak trochu příbuzná "přes koleno". Marcela miluje balet a je ochotná mu obětovat opravdu všechno. Z ostravské konzervatoře přestupuje na tu pražskou, což pro ni bude velká životní změna i zkouška. Ona to však vnímá jako další krok ke splnění svého životního snu. I mladou a úspěšnou dívku však něco trápí a ona se s tím brzy svěří Maléřovým. Jakou to bude mít dohru?

    Marcela Franeková
    Autor: TV Nova

  • Janek Ledecký v Ulici

    Za Rudolfem přijede tento týden jeho známý: seržant Veselý, který má také zálibu ve veteránech. Rudova přítele si zahraje oblíbený muzikant Janek Ledecký. A jak je vám už asi jasné, jejich setkání vyústí v další velkou věc. Ruda dostane nabídku na lukrativní kšeft – předělat a zprovoznit obrněné auto. Půjde do toho, nebo se raději bude starat o Simonu, která na tom teď zdravotně není dobře?

    Janke Ledecký v Ulici
    Autor: TV Nova

    Podívejte se, jak do Ulice přijede seržant Veselý v podání Janka Ledeckého:

    Video se připravuje ...
    Do Ulice přijíždí seržant Veselý v podání Janka Ledeckého • VIDEO: TV Nova

    Vše o seriálu Ulice najdete ZDE!

Autor: red
Diskuse ke článku
.