Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Co uvidíte v Ulici? Rodinná hádka, jiskření i prozrazené tajemství!

  • Adriana a její dva nápadníci
    22. května 2017 | 07:52

    V Ulici dojde tento týden hned k několika zlomovým situacím. Luboš bude mít hodně co vysvětlovat. Adrianě se zase do cesty připlete další muž a Nyklová se dozví tajemství Liškových. Dokáže ho udržet, když jde o dobro její zaměstnankyně, nebo to hned každému rohlásí, jak je u ní zvykem?

  • Mareček si koleduje

    Pan Mareček si už delší dobu koleduje o pořádný průšvih. Jeho taxikaření na černo je totiž pěkně nebezpečné, což sám Mára moc dobře ví. Nedávno dostal Luboš lekci, když ho naštvaní taxikáři zmlátili tolik, že skončil v nemocnici. Brzy si ho ale podá sám Mára, protože se mu dostane do ruky fotografie od policie, na které jeho táta taxikáři a nedodržuje rychlost. Přizná se Luboš ke všem svým lžím nebo se bude snažit zase vykroutit?

    Luboš Mareček
    Autor: TV Nova

  • Evženovy triky

    Každý dobrý skutek je po zásluze potrestán. To se stane i Amálce a Vlastovi, kteří chtějí pomoci osamělému panu Pavlátovi. Pan Pešek z toho vyjde jako lazar a Amálka dostane pořádnou lekci, kterou si rozhodně nezaslouží. Aby dobrých skutků nebylo málo, o jeden se pokusí i Evžen, který se pokusí Vlastíkovi napravit zablokovaná záda. Podaří se mu to nebo se panu Peškovi ještě přitíží?

    Podívejte se, jak Evžen pomáhá Vlastíkovi se zablokovanými zády: 

    Video se připravuje ...
    Evžen pomáhá panu Peškovi s bolavými zády • VIDEO: TV Nova

  • Adrianin nový objev

    Adriana byla přesvědčená, že našla toho pravého, ale Petr jí hned po prvním sexu prozradil, že je ženatý a dokonce má i dítě. Adriana ho hned vyhodila z bytu a řekla mu, že už ho nechce nikdy vidět. Petr se ale nevzdává. Počká na Adrianu a bude ji chtít přemluvit, aby v jejich "vztahu" pokračovala. Když v tom se objeví princ na bílém koni, který Petrovi jasně řekne, ať ji hned nechá být. A kdo jiný by to mohl být, než radniční seladon Robert. Čím Adrianu okouzlí? A může být právě on její novou láskou?

    Adriana a její dva nápadníci
    Autor: TV Nova

    Připomeňte si, jak Světlana nachytala Roberta s Denisou na radnici:

    Video se připravuje ...
    Světlana načape Denisu a Roberta na radnici! • VIDEO: TV Nova

  • Aniččino tajemství prozrazeno

    Anička se konečně svěřila Bedřichovi, jakým peklem si v posledních týdnech procházela. Společně ihned vyhledali odbornou pomoc a dozvěděli se, že Anička trpí obsedantně kompulzivní poruchou. Teď se za pomoci léků i Bedřicha snaží se svou nemocí bojovat. Jenže v práci bude podrobena výslechu vrchní drbny Nyklové, které nakonec prozradí mnohem víc, než chtěla. Jak se zachová Vilma? Rozhlásí jejich velké tajemství každému, koho potká, nebo překvapí?

    Rodina Liškových
    Autor: TV Nova

    Vše o seriálu Ulice najdete ZDE!

Autor: red
Diskuse ke článku
.