Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tento týden v Ulici: Věrka zkolabuje a Anča dostane záchvat! Jak to s nimi dopadne?

  • Video se připravuje ...
    8. května 2017 | 12:18

    Druhý májový týden přinese do Ulice lásku, trapasy, ale i nečekaná rozhodnutí, která některým našim oblíbeným postavám vyrazí dech. Ne všechno ale bude růžové. Jak už to v životě bývá, jednou jsi dole a jednou nahoře. 

  • Nový muž pro Adrianu?

    Adriana je po pátečním rande naslepo dost otrávená a na hledání nového partnera přes seznamku se chce vykašlat. Petr totiž nedorazil kvůli práci. Miky ji ale přesvědčí, že by tomu měla dát ještě jednu šanci. Adriana se nechá přemluvit, ale jen pod podmínkou, že jí Miky bude dělat garde. O trapasy tak nebude nouze, ale i přesto to vypadá, že Adriana konečně potkala někoho, s kým touží zajít i na další schůzku. 

    Ulice
    Autor: TV Nova

  • Anička je na dně

    Anča je čím dál tím více pod tlakem, který jí způsobuje její psychická porucha. Tento týden se zhroutí v práci a svědky jejího "záchvatu" budou Zuzana a Lumír. V pekařství totiž sáhne na kýbl na vytírání a potom na koláčky, které záhy začne rozhazovat všude kolem sebe. Anička je už totálně na dně, a tak ji napadne radikální řešení. Opustí Bedřicha? A jak to bude s její prací v pekárně? 

    Připomeňte si, jak se Béda strachoval o Aničku, když nebyla přes noc doma:

    Video se připravuje ...
    Bedřich má starost. Anička nebyla celou noc doma a nic o ní neví. Může za to její psychická porucha? • VIDEO: TV Nova

  • Další dítě?

    Martin si uvědomil, že jejich děti vylétávají z hnízda, a přeje si ještě jedno. Veronice svým návrhem vyrazil dech. Na něco takového rozhodně není připravena. Nedokáže si představit, že se znovu stará o miminko a je na mateřské dovolené, přesto Martinovi slíbila, že o tom bude přemýšlet. Rozroste se rodina Maléřových o dalšího člena, nebo si Veronika bude stát za svým?

    Tomáš Dastlík se netají tím, že je mu Hanka Holišová sympatická.
    Autor: TV Nova

  • S Věrkou je zle

    Věrce Marečkové lékaři nedávno zjistili srdeční arytmii. Ona sama sice svému okolí tvrdí, že to není nic vážného, ale ve středu to rozhodně vážné bude. Věrka bude na hřišti hlídat Páťu s Julčou, když se jí udělá nevolno. Naštěstí jsou nablízku Štěpán a Tony, kteří jí pomůžou. Věrka ovšem odmítá, aby zavolali záchranku. Bude to tentokrát vážné? 

    Podívejte se, jak se Věrce ve středu udělá zle: 

    Video se připravuje ...
    Paní Marečkové se zase udělá špatně. Je to vážné? • VIDEO: TV Nova

    Vše o seriálu Ulice se dozvíte ZDE!

Autor: red
Diskuse ke článku
.