Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Uvidíte v Ulici: Anča beze slova zmizí, Adriana má nový objev

  • Video se připravuje ...
    2. května 2017 | 10:00

    Že je květen měsícem lásky, bude jasné i ve vaší oblíbené Ulici. Přestože vztah mezi Digi a Jirkou skřípe, kapitán se rozhodl, že to ještě nevzdá. Stejně jako Bedřich. Navíc nás čeká návrat postavy, která se v Ulici dlouho neukázala – Štěpána.

  • S Ančou to jde z kopce

    Autor: TV Nova

    Anička se po víkendu v Amsterodamu vrací uvolněnější a nabitá energií, ale brzy na ni opět dolehne Bedřichova nevěra a skutečnost, že čeká dítě s jinou. Dítě, které ona nikdy mít nemohla a po kterém moc toužila. Navíc se u ní začíná projevovat psychická porucha, o které netuší nejen nikdo z jejího okolí, ale ani Anička sama. Je právě její psychická porucha důvodem, proč Anča najednou zmizí, aniž by dala komukoliv vědět?

    Podívejte se na ukázku z páteční epizody seriálu Ulice:

    Video se připravuje ...
    Bedřich má starost. Anička nebyla celou noc doma a nic o ní neví. Může za to její psychická porucha? • VIDEO: TV Nova

  • Štěpán se vrací

    Autor: Tv Nova

    Štěpán se vrací do Ulice a jako bývalý švagr Digi bude mít úlohu v jejím vztahu s kapitánem. Přestože Digi je přesvědčená o tom, že jejich představy o společné budoucnosti se absolutně rozcházejí, Jirka se nehodlá vzdát bez boje. Ostatně je zřejmé, že pro oba je rozchod hodně bolestivý. Jak to nakonec dopadne? Fandíte jejich lásce, nebo byste si Digi představovali spíš vedle Tonyho?

    Připomeňte si ve videu, proč se Digi a Jirka rozešli:

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: TV Nova

  • Další miminko v Ulici?

    Autor: TV Nova

    To, že jim obě děti pomalu mizí z hnízda, vyvolává ve Veronice a Martinovi nejenom lehkou lítost, ale také druhé líbánky. Není divu, když mají konečně spoustu času jen pro sebe. Martin je z vášně, která se mezi ním a Veronikou probudila opravdu ve velkém, ještě nadšenější – než jeho žena přijde s překvapivým návrhem. Co kdyby se pokusili o třetího potomka?

  • Ota se děsí svatby

    Autor: TV Nova

    Zatímco Hedvika jen září štěstím, že už za pár týdnů bude Otíkova zákonná manželka, Ota má nervy na pochodu. A to tak moc, že svou kolegyni a kamarádku Terezu doslova šokuje. Proč se Ota svatby tolik děsí? A jaké to u něj bude mít následky?

  • Mirka se nestačí divit

    Autor: Tv Nova

    Ačkoliv si Mirka myslí, že celý její život je zase konečně zalitý sluncem, má kolem sebe lidi, kteří ji milují, i práci, kterou si užívá, čeká ji kruté prozření. Dozví se totiž něco, co s ní pořádně zamává. A o to víc ji bude mrzet, že se to týká lidí, kterým věřila – rodiny a přátel. Jak Mirka na tuto nepříjemnou situaci zareaguje?

  • Adrianin nový objev

    Autor: TV Nova

    Po rozchodu s Eddiem trvalo Adrianě hodně dlouho, než se zase zklidnila, a musela si několikrát nabít nos. V rámci bouřlivého období se nemazlila s drogami ani alkoholem, a dokonce si v posteli užívala s Mikim, z čehož vzniklo mnoho nepříjemných situací. Teď to ale vypadá, že se karta obrátila a Adriana potkává někoho, kdo vypadá na víc než na jednu bouřlivou noc. Jak dopadne první rande?

    Vše o seriálu Ulice, jeho postavách a představitelích se dozvíte ZDE.

Autor: red
Diskuse ke článku
.