Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Uvidíte v Ulici: Lumír se bude prát, Ota se stane vdovcem a Simona přijde o peníze!

  • Robert si pořádně zavaří u Lumíra, Světlany i Venduly
    18. dubna 2017 | 07:51

    Týden, který navazuje na Velikonoce nebude pro naše oblíbené postavy o nic méně náročnější, než ty předchozí. Padnou zásadní rozhodnutí a provalí se nejedno tajemství. Co vás čeká tento týden?

  • Zamilovaná Vendula

    Vendula je až po uši zamilovaná do Roberta, kterému dala jasně najevo, že ho o Velikonocích bude čekat na koledu. Jenže Robert si pomlázku užije tak trochu po svém. S Denisou poruší slib, který Světlaně dali, a opět v její kanceláři zažijí hodně vášnivé chvilky. Při těch je uslyší Vendula, která se vydá na radnici za Robertem, a to spustí lavinu velkých průšvihů. Vendula je totiž přesvědčená, že hlasy, které slyšela jsou Roberta a Světlany. Všechno řekne Lumírovi a ten se vydá na radnici si to s mladým Robertem vyřídit ručně. Co se bude dít dál? A jak zareaguje Světlana, až zjistí, že Robert s Denisou porušili pravidla?

    Podívejte se, jak Lumír s Lexíkem přišli za Vendulou na koledu:

    Video se připravuje ...
    Lumír s Lexíkem přijdou na koledu za Vendulou • VIDEO: TV Nova

  • Otík vdovcem

    Boženka minulý týden odhalila Otovy lži a byla na svého syna tak naštvaná, že dokonce došlo na facky. Rozhodla se, že celou situaci s imaginární paní Olgou vezme do svých rukou. Vymyslí něco, co zní celkem věrohodně a díky čemu se bude moct Ota oženit s Hedvikou. Boženka z něj udělá vdovce. Bude se Otík znovu snažit vykličkovat ze svatby, nebo už konečně začne sekat latinu?

    Otík a Hedvika
    Autor: TV Nova

  • Davidovo rozhodnutí

    David stojí před velkým rozhodnutím. Buď vezme nabídku práce, kterou by si přála Alena, protože bude jako lektor vydělávat více peněz, nebo zůstane učit na gymnáziu, kde to má rád a kde ho to baví. Jenže to není jediná změna, kterou Alena po Davidovi chce. Touží totiž po tom, aby se společně přestěhovali do pronájmu a žili jen spolu. David se nakonec rozhodne, že ve škole zůstane. To udělá velkou radost Tereze, ale pořádně to vytočí Alenu, která se pěkně vybarví. 

    seriál ulice
    Autor: TV Nova

  • Simoniny perné chvíle

    Simona si chce svého Rudy užít co nejvíce, protože jeho odjezd do Francie se blíží. Neuvidí se pak dlouhé dva měsíce, ale Simča mu místo hezkých chvilek připraví spíše chvilky pořádně perné. Nyklová jí totiž začíná víc a víc zasahovat do jejího podnikání, a tak ji bude Simona muset rázně vysvětlit, že majitelkou kadeřnictví je jen ona. Aby toho nebylo málo, z účtu se jí vypaří její jediná finanční rezerva. Kdo jí mohl peníze vzít? A odjede Ruda nakonec za svým snem, když vidí, že jeho žena se ve svém podnikání pořádně trápí?

    Seriál Ulice
    Autor: TV Nova

Autor: red
Diskuse ke článku
.