Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!

  • Video se připravuje ...
    27. března 2017 | 07:41

    V Ulici je to pořád samé drama! Tento týden se Ema s Frantou dozvědí, že Bedřich čeká dítě s Jindrou, Evžen kvůli Adrianě sáhne znovu po flašce a kamarádi Matěj a Miki se dostanou do rozepře. Ještě že máme Terezu, která je z Lorenza v sedmém nebi, a tak si alespoň jedna z našich postav užívá jaro opravdu naplno. 

  • Ema a Franta se dozvědí pravdu

    Ema a Franta berou Aničku s Bédou jako své vlastní rodiče. Vychovali je a jsou pro ně přirozenými autoritami. Teď ale musí Béda s pravdou ven. Děti se tento týden dozví, že jejich táta čeká dítě s Jindrou, ale také to, že Anička je na totálním dně. Svěří se dokonce Frantovi, že kdyby neměla jeho, Emu a Frantova syna Kristiánka, tak by si něco udělala, protože by pro ni život už neměl smysl. Franta, který si předtím o všem promluvil s Bédou, je na něj naštvaný, ale jeho situaci dokáže trochu pochopit, a tak se snaží, aby to stejně jako on viděla i Anička. To Ema celou pravdu přijme mnohem hůř. Není schopná se na Bédu ani podívat. Jak dlouho bude dětem trvat, než tátovi odpustí? A co teprve Anička? Opravdu si sáhne na život?

    Video se připravuje ...
    Anička se svěří Frantovi, že kdyby neměla jeho a Emu, sáhla by si na život • VIDEO: TV Nova
  • Jak je to mezi Jirkou a Karlou?

    Digi se za poslední dobu s Jirkou Hermanem hodně sblížila a klape jim to. Brzy však přijde první krize. Digi se totiž dozví, že mezi Jirkou a jeho parťačkou Karlou to je trochu jinak, než jí Jirka tvrdil. Ten ji na začátku jejich vztahu ubezpečil, že Karla je jen jeho kolegyně a nic víc. Jenže brzy Digi přepadnou pochybnosti. Nyklová jí totiž ještě prozradí, čeho byla svědkem. A každý v ulici ví, že jí opravdu nic neunikne. Má Digi důvod žárlit? 

    seriál ulice
    Autor: TV Nova

    Připomeňte si, jak se minulý týden Jirka popral s Tonym:

    Video se připravuje ...
    Podívejte se, jak se poperou Tony s kapitánem s Hermanem • VIDEO: TV Nova

  • Konec spolupráce Matěje a Mikiho?

    Miki je sice mladý, ale o podnikání něco ví. Už na střední škole rozjel byznys s Jirkou Hložánkem a díky němu se mohl osamostatnit už před 18. narozeninami. Po tragické smrti jeho kamaráda Richarda to však s Mikim šlo tak trochu z kopce. Jirka s ním rozvázal spolupráci, Tereza ho vyhodila od maturity. Teď, když se Miki konečně zase našel a rozjel podnikání s Matějem, přijde zase zvrat. Dosud kluci fungovali perfektně, každý dělal, co bylo potřeba, a těšili se na první společné zisky. Oba se však brzy dostanou do konfliktu, protože nebudou souhlasit s představami toho druhého. Navíc stále nevědí, kdo je vlastně v jejich podnikání pánem. Znamená to konec, nebo si kluci všechno vyříkají?
    seriál ulice
    Autor: TV Nova

  • Evžen sáhne po flašce

    Evžen se snaží napravit všechno, co dříve pokazil. Abstinuje, pracuje a především chce být dobrým otcem. Jenže Adriana mu to vůbec nedělá jednoduché. Od rozchodu s Eddiem je zase úplně mimo. Své problémy řeší alkoholem, drogami a útěky do zahraničí. A svým chováním ubližuje nejen Evženovi, ale i dědovi a Amálce. Naposledy jí odmítli poslat peníze do Thajska, které potřebovala jen na to, aby mohla bezhlavě utrácet. To Adrianu pořádně namíchlo. Navíc se brzy zase dostane do dalšího průšvihu a začne kolem sebe kopat a ubližovat svým blízkým ještě víc. Tentokrát to nejvíce odnese Evžen, který už to nevydrží a  po několika měsících abstinování sáhne po flašce. Jaké to bude mít následky?

    seriál ulice
    Autor: TV Nova

Autor: red
Klíčová slova:  seriál ulice, ulice, české seriály, seriály, vip
Diskuse ke článku
.