Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Tento týden v Ulici: Rvačka Tonyho a Hermana, jarní láska i intriky!

  • Video se připravuje ...
    20. března 2017 | 07:38

    V Ulici by měla panovat jarní nálada, ale tu si snad užívá jen Tereza, která je čerstvě zamilovaná a nemusí řešit žádné zásadní problémy. Většinu postav však něco trápí. Někdo si za svou situaci může sám, jiným neuvěřitelně ublížili blízcí. Co nás čeká tento týden?

  • Tony provokuje

    Mezi Tonym a kapitánem Hermanem je už delší dobu obrovské napětí. Od začátku je jasné, že tihle dva rozhodně kamarádi nebudou. Jirka Herman se navíc po jarních prázdninách na horách sblížil s Julčou i Páťou, pro které byl dříve Tony číslo jedna. A to je poslední kapka. V Tonym se zase probudí jeho staré já, a když vidí Hermana s holkami na hřišti, jde si to s ním vyřídit. Nelíbí se mu totiž, jak s nimi kapitán mluví, i když je to jejich hra na vojáky, kterou si holky o prázdninách tak moc oblíbily. Dojde na slovní útoky, ale i pěsti. A Tony se opravdu velmi těžko bude smiřovat s tím, že ten, kdo zůstane ležet na zemi, bude právě on.

    Video se připravuje ...
    Podívejte se, jak se poperou Tony s kapitánem s Hermanem • VIDEO: TV Nova

  • Noční můra u Lišků

    Od té doby, co šel Béda s pravdou ven, se kolem něj rozpoutalo peklo. Pro Anču je to největší zklamání jejího života, které mu nikdy neodpustí, Jindra mu stále více dává najevo, že o jeho pomoc nemá zájem, Ondra je naštvaný, že mu takovou důležitou věc tajil, a tak visí na vlásku i osud celé kapely. A aby toho nebylo málo, brzy se všechno dozví i Ema s Frantou. Ti přijdou na návštěvu a brzy poznají, že se něco děje. Anička nepočká na Bédu a všechno jim řekne sama. Ema se na něj strašně naštve a odmítá s ním mluvit. Jak zareaguje Franta? Podrží tátu v těžké situaci, nebo mu stejně jako všichni ostatní začne dělat ze života peklo?

    Připomeňte si, jak se Bedřich Aničce přiznal, že čeká dítě s Jindrou:

    Video se připravuje ...
    Béda se přizná Anče, že čeká s Jindrou dítě • VIDEO: TV Nova

  • Vyměněná Tereza

    Tereza je jako vyměněná. Alena ji tolik naštvala, že se rozhodla bez velkého rozmýšlení vyrazit na týden na dovolenou, aby si pořádně odpočinula od jejích manipulací. Ještě před rokem by tak rychle rozhodně nejednala. Tohle je však jenom začátek. Tereza se totiž brzy bláznivě zamiluje, a to hned na první pohled. Její blízcí budou nad její proměnou jen udiveně kroutit hlavami. Tereza ale bude v sedmém nebi, i když se její zamilovanost neobejde bez několika trapasů. 

    Seriál Ulice
    Autor: TV Nova
  • Simonin salon v ohrožení

    Před čtrnácti dny odstartovala Simona své podnikání. Díky nečekanému spojenectví s Nyklovou, které podnikatelka Květa leží už dlouho v žaludku, se mohla novou majitelkou stát právě Simona. Kadeřnictví vždy jelo na plné obrátky a zákaznice se tam střídaly jak na běžícím páse. Ale najednou, když Simona potřebuje platit dluhy, jako když utne. Zákaznice najednou začnou ubývat. A nebude to jen kvůli tomu, že se Digi rozhodla odejít za lépe placenou prací. Simona brzy zjistí, že jí jde někdo po krku. Někdo, koho dobře zná, komu leží v žaludku a kdo má hodně ostré lokty. Že by se jí mstila Sandra, která kdysi kvůli Simoně dostala padáka z kadeřnictví? Nebo v tom má prsty Květa? To se brzy dozvíme!

    Seriál Ulice
    Autor: TV Nova

Autor: red
Diskuse ke článku
.