Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Co vás dnes čeká v Bohémě? A jak to při natáčení vypadalo v maskérně?

5. února 2017 | 06:00

Seriál Bohéma popisuje příběhy slavných herců a barrandovských studií. Na to, aby se herci mohli změnit ve své seriálové postavy, bylo třeba úsilí v maskérně. Někdo to měl jednodušší, jiný trávil v maskérně i několik hodin. Podívejte se do galerie, jak se herci měnili ve své předlohy. 

Vladimír Javorský v roli Vlasty Buriana je jednou z nejdokonalejších proměn seriálu. Obsazení Vladimíra do této role se opravdu trefilo perfektně. Jelikož je Vladimír podobný typ jako Vlasta, nebyla proměna v maskérně tak náročná, trvala prý pouhých třicet minut. Nejdůležitější je, jakým způsobem herec komika ztvárnil, podařilo se mu totiž dokonale napodobit gestikulaci.

Další rolí je Saša Rašilov jako Oldřich Nový. Také v tomto případě je podoba s předlohou neuvěřitelná. Saša trávil v maskérně necelou hodinku a nejvíc práce dalo nagelovat mu vlasy dozadu tak, aby mu to vydrželo po celý den natáčení. Michal Dlouhý si musel zase nechat narůst vlasy, a nakonec si na ně dát dokonce trvalou!

A co dnes uvidíte v seriálu Bohéma? Jak se postaví Oldřich Nový k nátlaku, aby se rozvedl? A jak bude Vlasta Burian prožívat další ztrátu svobody slova? 

 

Video se připravuje ...
Co uvidíte dnes večer v seriálu Bohéma • VIDEO: Česká televize