Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Víme, co vás čeká v únoru v Ulici: Policie u Adriany a nová postava na radnici!

  • Seriál Ulice
    30. ledna 2017 | 09:01

    Jak už v Ulici bývá zvykem, poklidný měsíc si naši hrdinové rozhodně neužijí. Stejně jako v lednu, tak i v nadcházejícím měsíci je budou čekat velké životní kotrmelce. Kdo se dostane na hranici zákona a kdo zažije velké zklamání? 

  • Adriana řádí

    S Adrianou to jde od rozchodu s Eddiem pořádně z kopce. Vrací se totiž zpět do starých kolejí. Alkohol a drogy už se zase staly jejím téměř denním chlebem. Už brzy zajde ovšem tak daleko, že bude muset zasáhnout policie, která přijde k ní do bytu v čele s dědou Peškem. Jednoho ze sousedů už totiž přestane bavit neustálé rušení nočního klidu, a tak Adrianu udá. To, co děda uvidí, pro něj bude obrovská rána. Dá se Adriana dohromady, nebo opět všechny ve svém okolí zklame?

    Seriál Ulice
    Autor: TV Nova

  • Tony se nevzdává

    Tony nemá žádnou rodinu a Digi s dvojčaty jsou pro něj prakticky vším. Jejich vztah ale v poslední době dost kazí nová známost Digi: Jirka Herman. Toho Tony zkrátka nemůže rozdýchat, protože si samozřejmě na Digi myslí on sám. Nenápadně se snaží proti němu obě holky poštvat, což se mu celkem daří. Co na to Digi? Odřízne Tonyho od svého života, nebo mu dá konečně šanci a začnou žít jako rodina?

    Digi a Tony
    Autor: TV Nova
  • Divoch Mára

    Mára je po rozchodu s Monikou jako vyměněný. V jeho posteli se střídají jeho kamarádky Olinka a Radka podle toho, jak se to Márovi zrovna hodí. A kdyby jen střídaly! Mára se zkrátka pořádně rozjel. Tony ho totiž načape v posteli s oběma holkami najednou. Jeho táta mu závidí, máma šílí a spřádá plány, jak svého syna "zachránit" a konečně se dočkat vnoučat. Ani jedna z Márových známostí ji však nepřijde pro jejího syna dostatečně dobrá. 

    Monika a Mára
    Autor: TV Nova
  • Posila na radnici

    Jak už jsme dříve psali, v Ulici se letos objeví hned několik nových postav. Na první z nich se můžete těšit už za pár dnů. Na radnici nastupuje nový tiskový mluvčí Robert Blažek, profesionál každým coulem. Má skvělé vystupování, své práci opravdu rozumí, a navíc je mimořádně atraktivní, usměvavý a milý. A tak nebude dlouho trvat a jedna z ženských postav se do něj zamiluje. 

    Nová postava v Ulici
    Autor: TV Nova

Autor: red
Klíčová slova:  ulice, seriál ulice, seriál, český seriál
Diskuse ke článku
.